Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx:)

zakupy w ciąży

Polecane posty

kiedy zaczęłyście kompletować rzeczy dla dziecka? :) jestem w 6 miesiącu i tak się zastanawiam ile jeszcze czekać... nie mogę się już doczekać. od czego zaczęłyście zakupy? kiedy wózek, łóżeczko a ciuszki czy butelki?

Gość bosheee co za glupie pytanie
ludzie!!litosci!! tysieczny topik o wyprawce!!wyszukiwarka ci zdechla tępa palo czy jak?

kolejna mądra wypowiedź jakiejś niewyżytej zrzędy

Gość junn
no to kupuj sobie już powoli. czemu nie?

Gość ma racjeeee
bosheee co za glupie pytanie kupuj kiedy chcesz co to za roznica :O trzeba sie na forum pytac:O rzeczywiscie glupie pytania

Ciuszki wlasnie jakos w 6 miesiacu,butelki,smoczki i artykuly higieniczne dopiero teraz ,czyli w sumie na sam koniec...

Gość mamcia słodziaka :)
hej :) u mnie było tak ze najpierw rozglądałam sie za ciuszkami- tzn bardziej wpadały mi w oko bo szukac specjalnie nie szukałam... no wiec chyba 1 ciuszki 2łóżeczko 3 wózek 4kosmetyki dla niunia mój szkrabik ma juz prawie roczek, nie wierze ze tak szybko zleciało!! ale poradze ci cos --odnosnie ubranek na wyprawke po pare sztuk, przed sezonem takiemu małemu nie kupowac, ja narobiłam zakupów a mój się nawet nie zmiescił w te rozmiar 56 od razu 62 i to moze tydzien dwa bo trzeba było większe, w marcu zrobiłam zakupy ubrankowe na wiosne-spodenki, koszulki itp a on w ciagu miesiąca podskoczył o dwa rozmiary- teraz juz wiem zeby na bieżąco kupowac :) pozdrawiam

Gość babalulululu
ja zaczynam w 30 tc

Gość kasienkaa__
wozek mialam juz w grudniu-to byl ok 6 miesiac.Termin mialam na kwiecien i juz tak od stycznia zaczelam z grubej rury azale staralam sie jednak to rozloyc w czasie.Ale rozkladalam to w czasie-zesc w styczniu,czesc w lutym i reszte w marcu.