Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandraaaaaa90

Kupa tzn jej brak.... .

Polecane posty

Gość Sandraaaaaa90

Moja córka w poniedzialek bedzie miala dwa tyg.dzis nie zrobila jeszcze kupy? czy to normalne? podaje jej mleko bebilon ha 1 i dopajam glukoza miedzy karmieniami... prosze o pomoc... bardzo sie nie pokoje!

Gość rece opadaja normalnie
rozumiem, ze wgooglac sobie nt wypróżnien u noworodka to za trudne dla ciebie?

Gość Sandraaaaaa90
wyszukiwałam tez. jak nie chcesz to nie odpowiadaj. proste! ;)

Gość chciałam z Tobą popisać
bardzo długo. a po ile ml zjada? Nie ma twardego brzuszka? moze mleko robisz jej za gęste i ma zatwardzenie? Nie płacze? Nie jest niespokojna?

Gość xxx:)
a ja mysle ze wlasnie takie fora sa dla osob ktore chcą dopytać... ale ty zamiast poszuchac w googlach czegos ciekawego z nudów czepiasz się osób pytających - które są w odpowiednim miejscu w przeciwieństwie do ciebie zrzędo

Gość Sandraaaaaa90
srednio 60 ml. nie, nie ma twardego brzucha, mleko odpowiednie tzn na 60 ml dwie płaskie miareczki. nie płacze, troche marudzi....

Gość ozesz ty...
a połozna nie przychodzi? Powiedz jej o tym. ja bym poszła do lekarza jutro. uspokoisz się.

Gość klementynka,,,,
dzieci na mm nie muzą wypróżniać się codziennie. Do 3 dni jeśli zachowuje się normalnie czyli nie płacze bardziej niż zwykle i nie wygląda chorą to poczekaj. Możesz pomasować brzuszek i daruj sobie glukozę do wody. Lepsza sama woda.

Gość Sandraaaaaa90
właśnie jutro jadę do lekarza:) położna była przed wczoraj ale to dzis kupoki nei zrobiula.

Gość klementynka,,,,
Moja córcia robiła kupkę co 2-3 dni w pierwszych miesiącach.

Gość kamila.mb
Moja na mm też bardzo rzadko się załatwiała, ustabilizowało się dopiero po rozszerzeniu diety, ale nie ładowałam w nią glukozy. To może być właśnie przyczyną - to system sprzed 20,30 lat, który niestety nadal propagują wiekowe położne. Wcale się nie dziwię, że dziecko może mieć problemy, to tak jak ty byś jadła ciągle słodkie bułki zamiast razowego chleba. Daj maluchowi słabą herbatę z rumianku, powinno pomóc. Tylko normalną, z torebki, nie ten szit w granulkach!