Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moni_ii

co na pieczenie miejsc intymnych?

Polecane posty

Gość Moni_ii

mam pewnien problem od kilku dni okropnie piecze mnie miejsce intymne nie wiem czego moge uzyc tantum rosa nie pomogla . nie moge isc do ginekologa poniewaz wraca dopiero we wtorek a jest to uciazliwe:/ czym mozna to pokonac?? z czego sie to bierze cholerstwo przestrzegam przeciesz higieny mam stalego partnera a pieczenie wciaz powraca:/

Gość agula8
infekcje-np. grzybicze nie mają nic wspólnego z brakiem higieny i wieloma partnerami-wystarczy zwykłe osłabienie organizmu. Mnie pomaga clotrimazolum maść, a jak nie mam to smaruję się częściej provag żelem, którego używam na codzień zamiast płynu do hig.intymnej-tez pomaga. Do tego probiotyk dopochwowy na kilka dni-/ostatnio próbowałam invag/-mnie często to przynosi ulgę.

Gość gugug
clotrimazolum masc oraz kup sobie saszetki Tantum Rosa i tym sie podmywaj po kazdej wizycie w toalecie. Pomaga

Gość gugug
sorki nie doczytalam o tantum rosa... sprobuj kupic clotrimazol w tabletkach moze ci sprzedadza bez recepty. no i oczywiscie twoj partner tez sobie mascia niech smaruje jesli kochacie sie bez gumek. ta bakteria moze byc i na nim