Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalalalalalalalalallaal

pytanie o masturbację

Polecane posty

Gość tralalalalalalalalalalalallaal

dziewczyny, chciałam zapytać czym się masturbujecie? koleżanka mówiła mi ostatnio, co może sobie tam włożyć, więc ja też postanowiłam sprawdzić. okazało się, że jestem strasznie ciasna i niekiedy ledwo mieści się palec. zastanawiam się, co będzie w czasie kontaktu z mężczyzną. czy istnieje możliwość, że penis się po prostu nie zmieści? nie śmiejcie się ze mnie, nie jestem młodą siksą. wiem, że powinnam wiedzieć takie rzeczy, ale do tej pory się tym nie interesowałam.

Gość Hyrapada
dziewczyny, chciałam zapytać czym się masturbujecie? koleżanka mówiła mi ostatnio, co może sobie tam włożyć, więc ja też postanowiłam sprawdzić. okazało się, że jestem strasznie ciasna i niekiedy ledwo mieści się palec. zastanawiam się, co będzie w czasie kontaktu z mężczyzną. czy istnieje możliwość, że penis się po prostu nie zmieści? nie śmiejcie się ze mnie, nie jestem młodą siksą. wiem, że powinnam wiedzieć takie rzeczy, ale do tej pory się tym nie interesowałam.

Gość Hyrapada
ekstraklasy bedą przyjezdzac grac na wiosce wiesniaki hahaha

Gość Hyrapada
śmiejcie się ze mnie, nie jestem młodą siksą. wiem, że powinnam wiedzieć takie rzeczy, ale do tej pory się tym nie interesowałam. 21:09 [zgłoś do usunięcia] Hyrapada dziewczyny, chciałam zapytać czym się masturbujecie? koleżanka mówiła mi ostatnio, co może sobie tam włożyć, więc ja też postanowiłam sprawdzić. okazało się, że jestem strasznie ciasna i niekiedy ledwo mieści się palec. zastanawiam się, co będzie w czasie kontaktu z mężczyzną. czy istnieje możliwość, że penis się po prostu nie zmieści? nie śmiejcie się ze mnie, nie jestem młodą siksą. wiem, że powinnam wiedzieć takie rzeczy, ale do tej pory się tym nie interesowałam. 21:10 [zgłoś do usunięcia] Hyrapada ekstraklasy bedą przyjezdzac grac na wiosce wiesniaki hahaha Odpowiedz na ten temat listek Kafeteria / Zamów reklamę w Kafeterii / Redakcja (PR + autorzy) / Kosmetyki do testów / Patronaty 1999-2012 o2 wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację Regulaminu