Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem was

spotkanie z facetem

Polecane posty

Gość nie rozumiem was

Chłopak zaprasza na spotkanie. Poznany w necie. Wiem jak wygląda. Widziałam fb. Tyle że ja się nie umawiałam z nikim z neta. Raz w ogóle się tylko z kolegą umówiłam na spatkanie a tak to nic. Nic nie wiem o facetach i się boję. Mam 23 lata. Nigdy nie miałam chłopaka. Nie wiem co robić..... Facet dwa lata młodszy. Nie wiem czy się spotykać

Gość gosip gus
no i czego panikujesz? Normalnie się zachowuj. Miejsce publiczne i luz. Weź wsparcie w postaci jakiejś obserwatorki i tak zabezpieczona możesz iść. Byle nie podawać od razu nr telefonu czy danych. Macie problemy...:( Proste sprawy a poradzić sobie nie umiecie. Czego wy się do cholery uczycie w tym zyciu?

Gość nie rozumiem was
telefon ma, obserwatorki nie wezmę nie mam kontaktów z facetami - zero kolegów, nawet nie wiem jak się zachowywać :/

Gość gosip gus
no to daj mu się jeszcze na tacy:D Co za panny...

Gość nie rozumiem was
czekam na normalne porady a nie na pojebane

Gość dsfsfwgfqf
dwa lata młodszy? ha ha związek bez sensu porucha cię w doopę i kopnie na do widzenia

Gość nie rozumiem was
ktos mądry sie wypowie?

Gość albi gens
kto ma się wypowiedzieć jak ty czekasz na odpisy, które ci pasują? Walnij sie w czoło:P

Gość gundakunens
laska, wyluzuj. facet tez czlowiek. zamowicie cos do picia, pogadacie i tyle. jak bedzie dretwo zawsze mozesz powiedziec, ze masz cos jeszcze do zrobienia i dziekujac za spotkanie, pojdziesz do domu. Nie panikuj. Nie wychowalas sie w buszu. Nad tematami do rozmowy zastanow sie juz teraz. Polecam hobby, kino, wakacje, ciekawe miejsce do zobaczenia. Zeby bylo na luzie. Zadnego wchodzenia w zakamarki duszy etc.

Gość nie rozumiem was
jeszcze żeby tylko była odwaga...