Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie isc spac

boję się iść spac bo

Polecane posty

Gość boje sie isc spac

wprowadzily sie do mnie jakis czas temu karaluchy ;// mieszkam w duzym bloku. Mimo iz dbam o czystosc, tego cholerstwa jest coraz wiecej i juz nie siedza tylko w kuchni i lazience, ale po pokojach sobie lataja. Obrzydlistwo. Jutro wezwę jakąś firmę po raz kolejny ale wiem, że to za wiele nie da, bo wszyscy lokatorzy by musieli tak zrobic. A zwłaszcza syfiarz u którego wszystko sie lęgnie.

Gość ajlfdsa
karaluchy nie stanowia. bezposredniego zagrozenia dla czlowieka takze mozesz spac spokojnie a tak swoja droga to bardzo interesujace stworzenia ! sa w staniie przezyc smiertelna dla nas dawke promieniowania.

Gość boje sie isc spac
Stanowią dla mnie bezpośrednie zagrożenie. Kiedy będę spała taki skurwysyn może łazić po mnie, a kiedy mnie to obudzi i się zorientuje, dostanę zawału ;// Do tego uszczerbek na psychice, moje życie nigdy nie będzie już takie samo po tym jak muszę co chwile mordować z impetem te cholerne, rozbryzgujące się obficie, pełzające kurffy. Życzę im, żeby zdechły. Ale masz racje muszę się przespać, pewnie mi sie te popaprańce przyśnią po tym co zastałam w kuchni. Na kafelkach jeden drugiego niósł i jeszcze cała zgraja innych rozbiegła się po całym mieszkaniu. A ja laczek i w pościg za nimi... A idż w cholere, nie jestem jakas fleją, to strasznie przykry problem. I masz racje, tych skurwysynów nic nie pokona. Tak myślę. Muszę wynająć inne mieszkanie a itak niema gwarancji, ze ich nie przeniosę z rzeczami... masakraaaa

Gość boje sie isc spac
karaluchy pod poduchy nabiera innego znaczenia ;/// chuj im w dupe

Gość tak to widze
nalej im na głęboką miseczke piwa i postaw patyczek lub słomke na brzegu miseczki zobaczysz co się będzie działo !

Gość bżóska
też mam te cholerstwo w domu siedza w kuchni co troche zatrazskuje jakiegoś,spółdzielnia pryskała czymś po mieszkaniach a te france i tak są :o

Gość mastqqaaaaa
mi ostatnio w pokoju zalęgły się dżdżownice...

Gość boje sie isc spac
glisty pisdy? ale jakie? :D a to ciekawe :)

Gość ajlfdsa
gdy bylem malym chlopcem chodzilem w okolice starego opuszczonego budynku - bylo tam pelno karaluchow lubilem sie im przygladac jak na insekty sa niezwykle inteligentne obserwwowalem tez mrowki koniki polne nie rozumiem twojego strachu przed karaluchami bac sie jadowitego pajaka albo weza to co innego

Gość ktoś mi ukradł nick
radzę zgłosić do gospodarza domu sąsiada syfiarza... u mnie było tak samo, do momentu w którym odkryłysmy skąd cholerstwo przychodzi i spółdzielnia zmusiła sąsiada do zrobienia dezynseksji. Teraz nie ma problemu, po ok 4 miesiącach zaczęły się pojawiać ponownie pojedyńcze sztuki, kolejna dezynsekcja i jak na razie jest spokój. Wiem jaki to okropny problem, trzymam kciuki

Gość boje sie isc spac
Masz racje, są inteligentne. Wiedzą gdzie najlepiej się schować aby nie można było się do nich łatwo dostać. Potrafią zwiać mi w taki sposób, jakby dokładnie przemyślały co zrobić :D A mój strach to raczej naturalna reakcja, nie jest to panika, raczej ma to związek z obrzydzeniem. Myśl, że może po mnie taki chodzić mnie przysparza o dreszcze.

Gość ajlfdsa
boisz sie pajakow albo szczurow ? moja byla dziewczyna panicznie bala sie gryzoni

Gość boje sie isc spac
Gryzonie są koko spoko, ale pająków nie nawidze. Boję się ich znacznie bardziej niż karaluchów ale tutaj w mieszkaniu nie widziałam jeszcze sporego okazu. Małe na mnie nie robią wrażenia :P Właśnie nie wiem od kogo to przyłazi, mieszkam w dużym bloku, jest tutaj kilkanascie klatek. Czasem przychodzi ktoś ze spółdzielni popryskać, ale ich działania są nieskuteczne. Już lepszy efekt daje właśnie wynajecie firmy. Na kilka dni, bo potem od nowa się złażą darmozjady ;// A jaki wstyd gdy ktoś do mnie przychodzi, okropnosc.

Gość ajlfdsa
czytalem gdzies ze przecietny czlowiek podczas snu polyka kilkadziesiat pajakow rocznie ! przerazajace co ?

Gość ajlfdsa
wiesz to ze u kogos zalegly sie karaluchy nie swiadczy o tym iz jest brudasem - to glupi stereotyp one w naturalny dla siebie sposob wyszukuja duzych ludzkich osadowisk i zywia sie odpadkami z kosza na smieci lub wchodza do szafek ich uklady trawienne sa w stanie strawic nawet ludzki wlos byc moze mieszkaly sobie w smietniku obok budynku i ktos przypadkiem wyzucajac smieci przeniosl przypadkiem jaja karaluchow na sobie do mieszkania

Gość Karaluchyy !
u mnie też są , masakra okropne robale niedawno wstałem , a tu siedzi na szafie aaa , po prostu dostaje przez nich zawał .. ! te wredne robale rujnują mi życie one są w nocy łażą mi po mieszkaniu! nie zniosę tych gadów.. POMÓŻCIE !!!