Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otyciutyciutyciuwciazy

w ktorym trymestrze przytyłyście najwięcej?

Polecane posty

jak w temacie

mam nadzieje, ze tak rzeczywiscie jest , bo u mnie : 1 trymestr - 3 kg 2 trymestr 7 kg 3 trymestr - wlasnie sie zaczal.....

Gość MamaZuzkiii
W I - 3 kg, w drugim - na razie - 3 kg, ale mam jeszcze miesiac tego trymestru :P I by mnie to cieszylo jakbym sie zmiescila w 12 kg :)

Gość ja w sumie 11 -12
dokładnie nie wiem bo nie znam dokładnej wagi wyjściowej w pierwszym 2 kg (chyba lub 1) w drugim 8 (na końcówce drugiego strata 3 kg potworne zatrucie jelitowo żołądkowe i szpital) w trzecim 4 kg

Gość MamaZuzkiii
Kurcze, to moze cos jest nie tak, ze ja tak malo przytylam w drugim? Jeszcze pewnie z 1 kg - 1.5 przytyje, ale to i tak da 4 lub 4.5 kg w drugim trymestrze..

Gość o onaaa a a a
1 trymestr schudlam 3 kg 2 trymestr przytylam 7 kg teraz polowa 3 trymestru 3kg jak narazie

Gość MamaZuzkiii
Kurcze, to moze cos jest nie tak, ze ja tak malo przytylam w drugim? Jeszcze pewnie z 1 kg - 1.5 przytyje, ale to i tak da 4 lub 4.5 kg w drugim trymestrze.. Mialam niedowage. 170 cm wzrostu , 52 kg.

Mama Zuzki spokojnie przez miesiac mozesz jesczze przytyc 3 - 4 kg, nie ma reguly.

Gość MamaZuzkiii
Ale to tez nie chodzi o to abym nagle zaczela sie obzerac frytkami aby przytyc 4 kg. Tak sie po prostu zastanawiam czy nie tylam za malo przez caly ten trymestr. :)

Gość KafeMoni29
To właśnie zależy od wagi wyjściowej, bo ja jestem w 16tc a waga +1 od wyjściowej, więc tyle co nic. Co więcej urósł mi brzuszek, ale na reszcie ciała widać, że schudłam. Noszę rozmiar 42, więc chuda to ja nie byłam niestety :). Bałam się, ze jak zaciążę, to będę jak potwór wyglądać. Jem normalnie, tak, jak przed ciążą. Także coś słodkiego, średnio co drugi dzień. Dwa dni temu zjadłam całą paczkę Kinder Schoko-Bons :D.

Gość mrozonkaz torebki
1 trymestr 2 kg 2 trymestr 5 kg 3 trymestr 5 kg

Gość mrozonkaz torebki
przyrost wagi zalezy tez od wyjsciowego BMI, chudzinki powinny przytyc wiecej, grubsze mniej, srednio 12-13 kg

Gość MamaZuzkiii
KafeMoni29, no wez, zachcialo mi sie Kinderkow, a nie moge isc do sklepu, bo mam zwolnienie lezace, a maz w pracy i zus mnie moze nawiedzic :P

Gość KafeMoni29
:) sorki

Gość MamaZuzkiii
Coz poczac, przyjdzie mi czekac do 16, 17, ale sms o Kinderkach dostal :) I zjadlabym jeszcze tych malych cukiereczkow z wedla chyba - tych, co sa jak batoniki np. bounty czy snickers. Ahhhhh. :D

MamaZuzki - tu nie chodzi o to, ze mozesz przybrac 3 - 4 kg przez obzeranie sie. Ja np nie zmienialam swojego zywienia, a na poczatku drugiego trymestru tylam zdecydowanie wolniej niz na samym koncu. O to mi chodzilo.

Gość MamaZuzkiii
Aha, no to moze trzeczywiscie podskoczy mi troche waga, sie okaze :)

:)

Gość alicja1889
Bardzo budujący wątek - przytyłam 3 kg w I trym, 6 kg w II trym, teraz zaczynam III trym. Do tej pory byłam przekonana, że najwięcej się tyje w III trym.