Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lekki>>>

Ten sam lek ale inny producent

Polecane posty

Gość Lekki>>>

Czy te same leki ale innej firmy moga roznic sie do tego stopnia ze zmieniaja samopoczucie? Kurcze biore lekarstwo juz od dluzszego czasu i ostatnio poszedlem po nastepna recepte i dali mi to samo ale innej firmy...czuje sie gorzej po nim. Moze potrzebuje troche czasu zeby sie organizm przyzwyczail cz co? Ktos pomoze?

Gość 1222233344
może tak być... pomimo tego, że lek innej firmy ma tą samą substancję czynną i jest biorównoważny. Po prostu idź do lekarza i wróć do leku poprzedniego.

Gość Lekki<<<
Dzieki wielkie za odpowiedz. Ale bedzie lipa jesli powiedzmy poprzedni producent przestal go fabrykowac...bo w sumie tez tak moze byc i dlatego wypisali inny...

Gość ona25xxxxtta
wg mnie nie powinno być aż takiej różnicy. czy wszystkie składniki preparatu sa takie same? a może dawka jest inna i np brałeś X mg, a teraz bierzesz 2 razy X mg i nie zwróciłeś uwagi?

Gość Lekki>>>
Dawka ta sama...no nie wiem, poczekam jeszcze troche i moze jakos wszystko wroci do normy...

Gość 1222233344
wszystkie składniki MUSZĄ być takie same, bo to ta sama substancja czynna. Bardziej tutaj chodzi o jej oczyszczenie. Wpisz sobie w google i zobaczysz czy Twój dawny lek jest nadal dostępny.