Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

W rzeczywistości jestem kobietą :)

Polecane posty

Zaczełm tutaj pisać jak miałam 9 lat w 2006 roku. Trochę już wtedy rozumiałem bo w moim domu temat seksu nigdy nie był tabu. Pierwszy raz pisałem tutaj pod nickiem Jania wzór do naśladowania, Kurek, Jimena, Jabłko, Germaniak i Celia. Mój pierwszy temat był tematem o aborcji w którym się udzieliłam. Później tak się stało że zostałam i opisywałam różnego typu problemy na temat matur, wawla, zwolnień, itp ponieważ moi rodzice mają tam znajomych :) Pamiętam jak wysyłałam fotki znajomych :) Dwa razy w gimnazjum nie przeszłam. Zamierzam iść do szkoły zawodowej handlowej :classic_cool:

Gość Matóżyzdka
spierdalaj kurwo :)

Teraz powiedziałam prawda. Wiesz jaka ze mnie świetna laska, pozazdrościłabyś mi urody :) ale powiem ci że rzeczywiście, nie czuje się kobietą, chciałabym być mężczyzną.

Gość Matóżyzdka
ta jasne :p wex idź sie utop albo powieś ok?

nie mam zamiaru. Jestem zbyt wierząca. żeby się wieszać albo topić

Gość dghrf
wiedzialam, pisalysmy kiedts na gg i mi o tym napisalas. dobrze, ze wkoncu to wyszlo na jaw. :D

Gość jelonekkk...
podejrzewalem ze jestes kobieta, chetnie wylizalbym ci cipeczke i cyce ze spermy murzynskiej

Gość Anna F. z Nowego Świata Minimo
To było widać po tym, jak obrażałaś kobiety gdy pisały, że są ładne czy coś, facet by się tak nie burzył. Zresztą podejrzewam, że 80 - 90 % "męskich" nicków, to baby, bo który facet by tyle siedział na forum i się udzielał w typowo babskich tematach, wykłócał itp.