Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z problemem :/

gęsta biała wydzielina w pochwie

Polecane posty

Witam serdecznie od stycznia borykalam się z dolegliwością, któymi były upławy. Moja ginekolog na początku przepisała mi leki przeciwgrzybiczne promafucin plus maść, gdy to nie podziałało maxmiror 500, objawy nie ustąpiły. po zrobieniu posiewu z pochwy wyszły bakteria e.coli plus paciorkowiec. po leczeniu antybiotykiem zanninat i nystaltyną dopochwowo trwającym tydzień i ponownym wymazie pochwa okazała sie niby czysta.pisze niby bo objawy zmieniły barwę z żółtej na gęstą białą wydzielinę która nie spływała na majtki tylko zostawała na wejściu do pochwy..bardzo niekomfortowe uczucie :/ po ponownej wizycie u gin przepisała mi dopochwowo kapsułki z florą bakretyjną gynophilius powiedziała że najprawdopodobniej po tak długotrwałym leczeniu - 4 miesiące!!- mam zachwianą folrę bakteryjną pochwy i naruszoną śluzówkę..objawy ustąpiły na tydzień-do wczoraj..od wczoraj to samo..jestem załamana..nie wiem już co robić..nie wiem już co robić.. może któaś z pń miała coś poobnego po zapaleniu bakteryjnym i się z tym borykała? dziękuje za jakiekolwiek porady i przepraszam za tak długą litanię

dodam jeszcze że wydzielina ta nie swędzi, piecze, jest bezzapachowa..jedyne co to powoduje ogromny dyskomfort. dziękuje raz jeszcze za jakąkolwiek informację. ps. jestem dziewicą tak że o jakimkolwiek zakażaniu przez chłopaka nie ma mowy.

zadna nie miala podobnego problemu?

ponawiam

prosze o poradę

Gość ProblemHPV
Ja mam podobny problem.Przed leczeniem to upławy mi normalnie po nogach spływały.Lekarz przepisał mi macmiror500 dopochwowo i inne leki doustne.Też miałam stan zapalny który musiałam wyleczyć przed pobraniem wycinku z szyjki macicy do badania hist.u Mnie to długa historia.Mój lekarz mnie nie leczył więc zmieniłam lekarza.Ten nowy podjął sie leczenia i troche problemów wynikło z tego że przez prawie rok ten stary mnie zwodził a ja głupia się dałam.Jestem już 8 tyg.po zabiegu.Wszystko jest ok jak narazie(mam infekcje HPV).Za pół roku do kontroli.A co do upławów to dalej je mam są mniej obfite ale są.Lekarz powieział że taka moja uroda.Lepiej mokro niż za sucho!

u mnie przez tydzień było dobrze. problem jest od wczoraj a to mozliwe ze pojawiła sie ta biała gesta wydzielina bo jestem na dniach przed okresem? w sumie jak byłam zdrowa nigdy jej nie miałam :/??

Gość Problem HPV
Kochana mi lekarz powiedział ż ja moge mieć często problemy z tymi sprawami ze względu na tego wieusa.Ale wytłumaczył mi że upławy to rzecz naturalna.Jak masz jakieś wątpliwości to idz do innego lekarza na badanie.Zobaczysz co ci on powie.Ja zawiodłam się na jednym(chodziłam do niego prawie 10 lat)i olał mnie na maxa.Prowadził mi 2 ciąże i było ok,dodatkowe badania itd.A teraz to nie wiem co się stało.Za namową siostry poszłam do innego i ten potwierdził diagnoze z tym wyjątkiem że zaczął leczyć.Dodam że nawy leczy mnie na kase chorych a stary prywatnie.Jestem zadowolona.Masz wątpliwości to maszeruj do innego.Mówie ci bo w moim przypadku mogło to się skończyć gorzej.Jakbym dalej na ślepo ufała mojemu pierwszemu lekarzowi i dalej czekała to chyba rozumiesz.Lepiej nie zwlekaj.Co 2 diagnozy to nie 1.