Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a więc zmierzyłam się

moje wymiary - życiowa porażka ;(

Polecane posty

dokładnie i moje wymiary to : 93-81-107. Wzrost 170 waga 75 kg. Cel do końca wakacji - 65 kg, a potem zobaczymy. Może ktoś się przyłączy ?? W grupie raźniej !

zielona cukinia - dziękuję, znam ten topic i w sumie on miedzy innymi skłonił mnie by wejść na ta wagę i spojrzeć prawdzie w oczy :) A dwa lata temu było jeszcze 59 kg ... wyszłam za mąż, trochę pochorowałam i siedziałam w domu na tyłku na l4 ( nie zwalam na chorobe, tylko na nicnierobienie w tym czasie ) no i jakoś poszłoooooooooo.... nawet nie mam co na siebie włożyć w te upały a mam tyle pięknych ubrań w rozm. S/M ... no cóż - będą moja motywacja :)

no to zapraszam, w kupie zawsze razniej :-) ja tez mam sporo ciuchow, w ktore sie nie mieszcze... ale co zrobic, najwazniejsze wziasc sie za siebie ! ja zaczelam w srode, poki co daje odbrze rade !

ja już od 1 go postanowiłam, ale wczoraj byłam na imprezie - no i ciastko było i sałatka z majonezem. No ale nie w takiej ilości jak zawsze :) wpadne na topic chociaż się już widzę tłoczno tam robi :) a na razie - hula hop, chociaż wciąż spada ;)

ja już od 1 go postanowiłam, ale wczoraj byłam na imprezie - no i ciastko było i sałatka z majonezem. No ale nie w takiej ilości jak zawsze :) wpadne na topic chociaż się już widzę tłoczno tam robi :) a na razie - hula hop, chociaż wciąż spada ;)

Gość don koichott
nie dbasz o siebie , bo wyszłas za mąz . Juz i tak faceci sie za tobą nie oglądają ..

Gość dfgews
a moje wymiary to 90-70-90 , myslicie ze moga byc?

ależ ja wcale nie przeczę, że się zaniedbałam - baaaa jestem tego w 200% świadoma !! Zaczęłam tyć odkad zamieszkałam z mężem. Schudłam już prawie pięć kg, bo w lutym jak stanełam na wadze było 79.7 kg. Zatem jakieś tam kroki robię :) Nie zależy mi na tym by schudnąć bardzo szybko, zamierzam zrzucić 10 kg do 01.09. Jeżdzę 10 kg na rowerze, próbuje hula hop , no i oczywiście pożegnałam się ze słodyczami, ziemniakami, chlebem... 'zabily' mnie słodycze - potrafiłam zjeść całą czekolade na raz, baaa w ciągu kwadransa jużjej nie było. ;)