Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Media kreują fałszywą rzeczywistość

Polecane posty

Gość Marek25

Wkurza mnie jak we wszelakich mediach kreuje się rzeczywistość pokazując świat, ludzi i zachowanie w taki a nie inny sposób. Na ekranie widzimy tylko pięknych ludzi nad którymi pracuje sztab ludzi (stylistów, wizażystów, trenerów). Piękny wygląd to ich zawód. Gwiazdy show biznesu muszą się jedynie pokazać. Piękne dziewczyny z cerą równą jak papier i panowie zbudowani jak Apollo. Jestem facetem, pracuję 8 godzin dziennie i nie mam pieniędzy, czasu i ochoty aby zapierdalać codziennie na siłownię. Karnet na siłownie, osobisty trener to wszystko wydatki. Do tego masa czasu poświęcona w tygodniu na treningi i codziennie specjalna dieta. Jestem szczupły i ruszam się tyle ile mogę (spacery, jazda na rowerze) a niedawno usłyszałem od mojej kobiety, że fajnie jakbym był lepiej zbudowany ;(

Gość trtytyuuyi
to dziwną masz kobiete. moj chlopak jest chudziutki na granicy anoreksji a bardzo mi sie podoba, dziala na mnie niesamowicie, mimo ze nie ma miesni i nie jest zbudowany ;) dodam ze ja tez jestem badrzo chuda, pasujemy do siebie. miesniaki mnie nie kręcą ;)

Gość trtytyuuyi
dla mnie wazniejsze są meskie proporcje a nie miesnie, czyli koniecznie szerokie ramiona, mala pupcia, a wiec i chudzielec moze miec takie super proporcje i glownie na to zwracam uwage a nie na umięsnienie ;) nie podobają mi sie faceci z waskimi ramionami i biodrami szerokimi jak u kobiety.

Gość hbxdhxgfrh
racja,media są w końcu w rękach iluminatów i jest fałszywie że niby terrorysci z iraku afganistanu i i iranu...taaa jasne

Gość abcdefgkobieta
to prawda że w mediach same pseudo idealne osoby, ale w większości "poprawiane" różnymi photoshopami :) a mi sie wcale takie mięśniaki nie podobają ;)

Gość hbxdhxgfrh
wiecie ze jak sie zawalaly wieze WTC to w wiadomosciach pokazali cieszących sie arabów nie z momentu katastrofy ale z jakiegoś ich arabskiego święta? i to było przed katastrofą