Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Moja wymarzona dziewczyna

Polecane posty

Moorland-Widać że nie znasz prawa, po pierwsze to w polsce pedofilia jest do 15 lat, czyli jak dziewczyna ma urodziny i skończy 15 lat, to można ją rżnąć legalnie. Po drugie nie ja te filmiki nagrałem i są to fimiki publiczne a nie prywatne, więc jak już to moga ścigac administratora strony i autora zamieszczenia tego filmiku. To tak jak ty byś weszła w jakiś link, a tam by była pedofilia, to wiadomo że nie ponosisz żadnych konksekwencji, jedynie jak byś miała to na twardym dysku nagrane. A po za tym te dziwczyny miały z 16-17 lat, a wiec dziecmi nie były a i tak przypadkowo na to wszedłem, nie rób z mnie jakiegoś zboczeńca. Bo ja w młodym wieku nie daje tyłka i się nie szmace jak niektóre na tym forum.....

Gość racki rzorż
oj Looooser Looooser, posłuchaj rady starszego i bardziej doświadczonego kolegi i raczej szukaj idealnej kobiety niż ją sobie wymyślaj :) Każdy z tych podpunktów któe wypisałeś jest ważny i i stotny, etc. etc. ale nie zdziw się jak będziesz do końca życia KOCHAŁ kobietę która nie spełnia ani jednego z tych kryteriów :) A generalnie to powodzenia Ci życzę! __ http://www.tanie-podrozowanie.net/

Gość Ewkaaa1011
to jaa, o mnie mowa.

Przecież ty jesteś zboczeńcem, skończonym erotomanem gawędziarzem któremu ciśnienie zaburza myślenie....

Ewkaaa1011 "to jaa, o mnie mowa." To leć do rodziców Loosera prosić ich o jego rękę i zgodę na ślub. :)

Zwiad, fascynacja dorosłego dojrzałego faceta 16-17latkami i tak jest podejrzana. A tak znasz polskie prawo, wiesz, ze pedofilia to choroba a jako taka nie może być nielegalna? BTW, czemu ja nic nie wiem o ujawnianiu różnych spraw?

Moorland-gdzie ja jestem zboczeńscem? To że mi się dziewczyny podobają i że mam duże libido to uważasz że jest to zboczone? Twoim zdaniem kobiety w ogóle nie powinne mnie interesować?

czemu mnie to nie dziwi :D tak skoro już o bsa mowa, to o to jest ten ogonek na fotce w jego stopce?

jasne, że powinny, ale może nie takie którym ledwo co biust zaczął rosnąć?

zwiad/BSA, ale to, że musisz się powstrzymywać od gwałtu na jakiejś Bogu ducha winnej dziewczynie to nie jest normalne.

Gość marrrrika
takie wielkie masz wymagania ciekawe co sam masz do zaoferowania

"ja zgaduję, że chodzi o to: zwiad = leśny = bsa. " No do tego to wystarczy przeciętne IQ i jako taka pamięć. Sądziłam, że faktycznie po IP jakiś ciekawszy nick doszedł.

Krwawa Wilczyca-W wieku 17 lat mialaś już obwlośoną cipkę, ładne pośladki i kształtne piersi? Coś się zmieniło od tej pory w twoim fizjologicznym rozwoju? Myślę że nie, myślę że piersi ci bardziej nie urosły, podobnie jak bardzij już w kobietę się nie zmieniłaś, wiec co jest w tym podejrzanego?

no właśnie to, ze ciało wtedy się jeszcze bardzo zmienia, jest spora różnica między wyglądem 16latki i 21latki...

czemu to tak zawsze jest, że zbiegają się wszystkie stałe bywalczynie tego forum i na mnie jadą? Kurwa mać, co ja wam takiego zrobiłem?

Ależ oczywiście, że się zmieniłam, nawet fizycznie. To, że w wieku 17lat ktoś jest zdolny do płodzenia dzieci NIE OZNACZA pełnej dojrzałości. A mentalnie i psychicznie to szkoda gadać, niebo a ziemia. A dojrzałego mężczyznę interesuje dojrzała kobieta, w pełnym tego słowa znaczeniu.

Moorland-jak się utyje to rzeczywiście jest różnica. Ale w biuscie czy cipce tej rożnicy nie widzę, przecież dziś 16 latki się normalnie rżną, ty przecież też zaczełaś uprawiać seks w tym wieku, wiec o co ci chodzi?

racki rzorż Dzięki, ostatnio na szczęście więcej szukam i zwracam uwagę na większą ilość dziewczyn.

Jesteś seksistą, rasistą, mendą forumową, chamem, wpieprzasz się w każdy normalny temat i rzucasz swoimi przekonaniami, ubliżasz jak leci, a na koniec idziesz płakać do kąta jak ktoś ci wbije celną szpilę. Do tego masz kilka nicków których używasz na zmianę tylko po to żeby forsować swoje "racje". No...to co to za ogon masz na focie?

Krwawa Wilczyca-A jakie to ma znaczenie na filmikach, gdzie interesuje mnie jedynie ciało?

w wieku 16 lat? Jakoś sobie nie przypominam, żebym się "rżnęła".

Ja też często patrzęna młode dziewczyny. Może dlatego, że jest szansa, że są dziewicami.

Moorland-lepiej być rasistą, niż dawać tyłka bez zobowiązań, idę stąd na zawsze, bo za dużo szmat tu jest.

Moorland-Pisałaś że wtedy zaczęłałaś współżycie.....

YES, YES, YES, YES! xD Ale powiedziałbyś co masz za ogon na focie, bo trochę jak mysz wyglądasz :P