Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama2latkii2

Prezent dla córki na 2 lata- nie mam pomysłu, lalki odpadają, co wy na to?

Polecane posty

Gość Szpindlerowy mlyn
moja dostala wlasnie w okolicy 2gich urodzin little tikes cozy coupe, czyli taki jak ten z linku, tyle, ze czerwony, super zabawka, u nas zawsze przychodzilo mnostwo dzieci bawic sie z corka na podworku i zawsze byla walka o ten samochod, z tym, ze dziecko musi byc w miare fizycznie skordynowane i silne bo sporo dzieci sobie nie radzilo, a po drugie musisz miec gdzie ta zabawka jezdzic, po trawie nie da rady

Gość mama2latkii2
A jak długo wam to służyło? Bo nie chce kupować na pół roku, a jeśli chodzi o miejsce do jezdzenia, to mamy kostke na podórku, także nie bedzie problemu, czyli warto kupic mówisz?

No to moze kup jej grube kredki ołówkowe niełamiące, albo znikopis, albo puzzle...nie każde dziecko lubi bawić sie tak jeżdżąc czymś, może Twoje akurat będzie wolało intelektualnie sie rozwijać a nie pełzać po dywanie itd :)

Gość mama2latkii2
a czym się różni ten czerwony od tego? chyba tylko kolorami, bo jak tak to różowy jak dla mnie moze byc.

Gość Szpindlerowy mlyn
U nas sie sprawdzalo na ok 1,5 roku, potem dostal mlodszy bratanek, zabawka byla fajnej jakosci, w ogole sie nie niszczyla, mysle, ze teraz po roku uzywania przez bartanka jest w dobrym stanie, plastik nie blednie na sloncu, a czy Twoja mala bedzie sie bawila? trudno powiedziec, wszystko zalezy od dziecka, moja zawsze lubila zabawki zwiazane z ruchem, byla dosc sprawna fizycznie i szybko pojmowala zasady dzialania takich zabawek, ja moge jak najbardziej polecic

Gość mama2latkii2
kredki ma, tablice tez, bo po braciszku :) ja właśnie myślę ze czymś takim będzie sie bawić, bo kiedyś kiedy byliśmy u kuzynki-ona miała ten czerwony pojazd, mała nie chciała z niego wyjść, podobało się. znowu mieli też tunel z Ikei, tez się świetnie bawiła, więc kupiłam na dzień dziecka- pobawiła się dosłownie tydzień czasu i leży w kącie. Jest problem, bo lalek jest pełno na allegro z wózkami, a my mamy w domu dwa wózki i też leżą w kącie.

Gość Szpindlerowy mlyn
Chyba nie ma roznicy oprocz koloru, ja wybralam czerwony bo wydawal mi sie bardziej uniwesalny z mysla o przyszlych dzieciach w rodzinie:-)

Gość mama2latkii2
Moja córka to chłopczyca, dlatego prawdopodobnie ponieważ ma starszego brata, woli bawić się samochodzikami :) dzięki za radę. 1,5 roku to dośc dużo, wlaśnie że to jest porządne wykonanie, można potem sprzedać.

Gość Lolitka35
Moja córeczka uwielbia bawić się klockami lego duplo z serii kubusia puchatka wydaje mi się , że kazde dziecko ucieszyłoby się z klocków a jeszcze z duplo to juz wogóle bo są takie ładne i kolorowe , a rodzice cieszą się ze małe rączki mogą rozwijać swoje zdolności manualne ;)