Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasasasasasasasaas0

kto ma wieksza przyjemnosc podczes seksu

Polecane posty

kobieta czy mezczyzna? zalozmy ze kobieta ma ciasna cipke a facet duzego..

nie podczas a z seksu :)

Gość sdfwef
nei wiem czy koboety , mezczyzna zawsze dostanie orgazm a kobieta neistety nie

kobiety? dlaczego, myslalam ze mezczyzna

Gość fkwk22342
Mój ulubiony fragment z melancholij: "Są jednak też tacy, którzy szukają szczęścia w rezygnacji z doczesnych dóbr i zaszczytów. Jedni szukają radości w użyciu przyjemności życia, inni znów w ich unikaniu i ascezie, jedni w maksymalnej aktywności, inni w unikaniu aktywności i wewnętrznym skupieniu. Rozkosze stołu i łoża na pewno poprawiają samopoczucie i nieraz zmieniają smutek w radość; zwykle jest to jednak radość krótka; po której rychło przychodzi znudzenie i smętek sytości. "

Gość fkwk22342
ja tam nie potrzebuję seksu - wydaję mi się to maksymalnie obrzydliwe te smarki z waginy, ten śluz ten pot...

Gość paździoch88
Zdaje mi się że jednak faceci. Łatwiej dochodzą;) A jaki Twoim zdaniem jest już duży członek autorko? W centymetrach?:)

mi by wystarczyl z 15cm:p a na mysli mialam takiego z 25:p (rozne sa kobiety) :P

fkwk22342 mozna to i tlumaczyc w ten sposob;)

Gość fararia
praktycznie 100 % facetów ma orgazm bo orgazm to wytrysk a kobiety ? takie co mają orgazm z facetem podczas seksu jest może 20 % raczej dochodzą podczas masturbacji , drażnienie łechtaczki a sa takie co orgazmu wogóle nie znają

Gość gfdgd54
Zdaje mi się że jednak faceci. Łatwiej dochodzą bzdury ..podczas walenia konia faceci tez łatwiej dochodzą.FAcetowi wystarczy ble co na członku i m odchodzi . Moze to byc zwykla dziura w płociei kawałek słoniny . albo gumowa lala

Gość gfdgd54
no wlaorgazm orgazmowi nie rowny .. To ze sie ma orgazm nie znaczy ze m a sie przyjemnosc .

Gość fararia
wczoraj w necie pokazywali prostytutki chore na aids we wloszech paskudne tak że rzygać się chce , wyglądały jak zwłoki po opublikowaniu zaczęli sie zgłaszać faceci którzy uprawiali z nimi seks na jedną wypadało ok 600 facetów masakra i taki facet jeszcze płaci żeby to ruchać facet to bydle , chodzi o to żeby sie spuścić i tyle

daj link

Gość gfdgd54
FAcet ma orgazm naturalnie ,, I by go miec , nie musi odczuwac specjalnej przyjemnosci ... I to ze mial orgazm nie znaczy ze miał przyjemnosc .. FAceci maja orgazm automatycznie , tak jak ludzie automatycznie oddają mocz ... CZy podczas oddawania moczu masz przyjemnosc ? Czy uczucie ulgi ?

Gość mam . ale nie dam
faceci bo wiecznie chcą:P

Gość JanuszPierdziszewo
Pytanie zadaje chyba osoba, która nigdy się nie kochała, a ciekawą ją te sprawy;) zatem chyba nie pora się wymądrzać, tylko napisać jak jest;) Mało kobiet potrafi dostać orgazmu tylko od samej penetracji... zależy to oczywiście od dnia i wrażliwości, ale jedyna skuteczna metoda to pieszczoty łechtaczki i ujścia pochwy. Dla faceta to sama przyjemność również. Mężczyźni mają bardzo krótkie orgazmy, ale nie powiedziałbym, że każdy stosunek tak się kończy.

Gość mam . ale nie dam
e tam , gdybym faceta kochała i byłby dla mnie taki jak ze snów:P to bym dostała orgazmu na sam jego widok:P:P:P :D :D :D niestety , ale jeszczem takiego nie spotkała:D

Gość a ja miewalam orgazmy
moze to byl kwestia ze mnie facet bardzo krecił i było mi dobrze' a nwet sie zdarzało mega dobrze,,,,,pochwowy,,,taki ze odlot na maxa.. w zyciu czegos takiego nie miałam ale wiele moich kolezanek nie wie co to orgazm w ogole wiec co?udają zapewne i same sobie kuku robią

Gość tuuuuuuuuuuuuuuuuu
a ja wam powiem ze to kobieta ma wiecej radochy!!! cialo kobiety jest wrazliwsze a dotyk i ma dluzsze orgazmy i w dodatku kilka rodzajów orgazmów! poza tym przezywa seks bardziej mistycznie duchowo

Gość gość
Bzdura! Zdecydowanie baby! Przeciez to dupodajki! Statystyczna kobieta ma w życiu 1-6 partnerów!!! A facet? 1-3 max. Faceta sex nie interesuje ciekawsza i fajniejsza fo grania samemu jest chocby piłka nożna! To kobiety to niewyżyte osobniki!