Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpowanakaa

Kto pyta, nie błądzi :) Testy negatywne, @ nie nadeszła....

Polecane posty

Gość bezpowanakaa

Taki temat pewnie przewinął się tu milion razy. Niektórym może wyda się głupi. Ale.... :) Chciałam zasięgnąc Waszej opinii w takiej kwestii: Kochaliśmy się w dni płodne. Dziś termin @ -nie nadeszła. Wczoraj robiłam test Acon ultra czuły -jedna kreska, a przez noc pojawiła się druga cieniuteńka i słabiuteńka. Ale to dopiero w nocy, bo w pierwszych minutach tylko jedna kreska -więc wynik negatywny. Wcześniej (po 10 dniach od stosunku) robiłam bobo test -wynik negatywny. Czy jest szansa, że jednak jestem w ciąży? Pomimo, że testy są negatywne?

Powiem tak ...jesli jest nagatywny to szanse niewielkie, ale lepiej zrob test z krwi...Wynik pewniejszy i nie trzeba wydawac na testy apteczne.

Gość abcdefgkobieta
jest szansa, pisze to już któryś raz na tym forum, że mi przez 3 tygodnie po terminie @ wychodziły negatywne testy a w ciąży byłam :) możesz mieć jeszcze tak małe stężenie hormonu w moczu, że testy go nie wykrywają.

Gość bezpowanakaa
Dziękuję :) Zrobię jeszcze jutro Test Acon, bo mam jeszcze dwa testy w zapasie :p

Autorko ale jesli policzysz kase za te testy, lepiej wyjdzie ci pojscie do przychodni zrobienie beta hcg z krwi koszt ok 25-30 zl a spokoj masz i pewnosc...Pozatym jesli wyjdzie ciaza, tem test pokaze w ktorym tyg jestes:)

Gość abcdefgkobieta
to lepiej poczekaj ze 3 dni, ja robiłam testy w odstepie tygodnia zanim się doczekałam drugiej bladzieńkiej kreseczki ;)