Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroliiiiiiczek

Dajcie mi jakieś rady, jak rozkochać w sobie młodego chłopaka

Polecane posty

Gość kroliiiiiiczek

zdradzcie swoje sekrety:) tylko nie rzucajcie ogólników bo tyle to moge w calym necie poczytac.Bardzo mi zalezy!

Gość kroliiiiiiczek
wezcie sie z tymi zdjeciami:D

Gość vgfbcgh
Jak mamy udzielać Ci rad , skoro nic o nim nie wiemy. Przecież chłopcy są różni ?

Gość kroliiiiiiczek
ten chlopak ma 20 lat (rocznik 92) a ja 22 (1990)

Gość kroliiiiiiczek
Co za podszyw glupi 18 mam on 19

Gość kroliiiiiiczek
Ale na pewno są rzeczy których nie lubi każdy chlopak tak jak kobiety powiedzmy jakis zachowan nie lubia,jakies uwielbiaja,co najbardziej dziala na nich, jak zakrecic ich wokol palca?

Gość hsbgyshy
Odczep się obydwoje jesteście młodzi , nie zawracaj duupy . Znowu wariatka.

Gość kroliiiiiiczek
czemu wariatka? :/ No chyba juz na poczatku zaznaczylam ze jest mlody, gdybym miala doswiadczenie to bym nie pytala, pomysl czasem co?;/

z wpisu można było wywnioskować ,ze ty jesteś starsza przed oczami miałam obraz 30/40 letniej kobiety chcącej poderwać małolata :D

Gość gość
Zostawił mnie facet. Powiedział, że odezwie się za rok w czerwcu 20. Tłumaczył się iż nie ma czasu , że ja tez nie będę mieć czasu. Cholera jeszcze się mnie zapytał czy zezwalam mu na to. Raz stan euforii a potem negatywne emocje, które przenoszę na bliskich. Zakochałam się tak pierwszy raz. Kurcze ja chciałam do niego wrócić, ale on nie chciał. Musiałam to zmienić. Zamówiłam urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl – podziałało: ) znow ejstesmy razem.

Gość gość
Mi w odzyskaniu faceta pomógł Mahasiah z http://magia-anielska.pl , raczej nie ogłasza się on po forach aby zazdrośnicy nie zepsuli mu opinii. Chcę go jednak pochwalić żebyście wiedzieli, że są jeszcze tacy co umieją wykonać prawdziwy rytuał.

Gość znowuż spamisko
2.10 znowu ten spam Gdzie nie wejdę, tam wszędzie to samo powklejane Odkopujesz nieprzerwanie tematy dinozaury czwarty dzień, nawet w nocy Przestań zaśmiecać forum Załóż sobie swój temat i tam wklejaj ten spam do woli