Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdeeeeefak

Porysowałem inne auto, nieświadomie. Co robić?

Polecane posty

Gość kurdeeeeefak

Dziś na parkingu porysowałem auto, ktore stalo mi z prawej strony. Chyba zderzak mu porysowałem, bok. Zorientowałem się u siebie pod domem, że mam drzwi porysowane. ;/ Co robic? Zapewne to auto moze jeszcze stac na tym parkingu. Nie wiem ... może mnie posadzic ze mu porysowalem auto? O ile pamieta ze stalem kolo niego. ? Nie mam pojecia co robic :(

Gość RYBABEZOŚĆI
ale sie przejmujesz.Przestań.Ja raz lasce przed przedszkolem przerysowalam bezczelnie auto na jej oczach kluczami.(wkurwiala mnie) I nawet nie dgnela............bo pewnie się bała ,że jak mam jaja na tyle żeby coś takiego zrobić na jej oczach to nie wiadomo do czego sie posunę.Ale sama bylam ostro wysrana.Przynajmniej nigdy więcej nie popatrzyła sie na mnie:D:D:D:d

Gość ale kreynkaaaa
i czym sie szczycisz idiotko? i z czego sie smiejesz?? tylko nie zapomnij, ze wszystko kołem sie toczy do autora-masz jaja to wroc i sie przyznaj mi ostatnio porysowali pod domem cały przód samochodu, specjalnie, kluczem chyba w 10 miejscach, a auto bylo jak spod igły domyślam sie czyja to sprawka, ale co zrobic jak za reke sie nie złapało:-O

Gość witaminkaa c
nie wnikaj, bedzie dobrze

Gość koffane serduszko
To auto które przerysowałeś musiało być zapewne źle zaparkowane. Nie przejmuj się bzdetami. Do niczego się nie przyznawaj

Gość kurdeeeeefak
no tak, ale ... niedaleko są kamery, mysle ze nie uchwycily az tak daleko tego zajscia. Po drugie pierwsze chyba go rysnalem a potem kolega wysiadl z auta i zaczal mnie kierowac jak mam wyjechac bo bylo strasznie zapchane wszedzie i ciezko wyjechac bylo. Co jak mnie koles spotka za 3 dni i powie ze mu porysowalem auto? Przyznawac sie? Boje dupe, nie mam hajsu na naprawy ;/ Mam szczescie po uju.

Gość bita miga
wiesz mi taki jeden jak ty zrobil dziure w zderzaku z tylu a on musial zrobic to hakiem z przodu pewnie jakims starym autem. Mialam takiego wkurwa musialam oddac auto z dzieckiem po lekarzach zapierdzielac autobusami z przesiadkami. Ludzie maja tupet i tyle

Gość autorTegotematu
nie przesadzaj, dziure zrobic w zderzaku a lekko zarysowac, chyba roznica? A po drugie tak jak mowie, w domu sie zorientowałem ze porysowalem mu. Nawet na 100% nie jestem pewien czy to ja porysowalem ale wydaje sie ze tak. Mam nadzieje ze nic z tego nie bedzie bo troche boje .. ;/

Gość wyluzowany
nie ma co -wyluzować trzeba,nikt za rękę nie złapał .

Gość dsfdsfdsfddsdsf
Będzie soczysty mandacik, a gdybyś miał jaja załatwiłbyś to z właścicielem :O Co za kurwa tłuk :O Boisz się, że zniżke stracisz? :O

Gość dosc chamstwa i
kurwa skoro nie umiesz jezdzic pajacu to idz i sie przyznaj, srasz sie o znizki? to jezdzij autobusem!

Gość Nimvuk
Jak ktoś będzie upierdliwy a na parkingu były kamery to może cie szukać:)

Gość sylwia_fikfik
Zostaw namiar na siebie i czekaj:);)

Gość tłuki to wy jestescie
bo nie widzicie jełopy ze temat sprzed roku :D

Gość gość
Hej wszystkim ja tez ostatnio porysowałam auto jak wyjedzałam od mechanika niby tam zadzwoniłam jak się zorientowałam pod domem i z gościem się dogadalam tylko, że on się nie odzywa żeby mu zwrócić za naprawę a dzwonic znowu do tego serwisu to mi jest głupio co robić