Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkaa19

wpadłam z facetem :/

Polecane posty

Gość hjgjh
co wy z tym zyciem po 30., gowno prawda, z kim pojdzie sie bawic?? szukac nowych znajomych? bo reszta wlasnie w tym wieku bedzie zakladac rodziny, kolezanki wymieniac sie doswiadczeniem itp. sorry mam 29 lat, 1,5 roczna corke, i nie zaluje ze tak dlugo czekalam, ( subiektywnie dlugo;) ) wybawilam sie ze znajomymi, grile, wakacyjne wyjazdy, ogniska do pozna, chlopcy, flirty, glupie pocalunki, tego w wieku la 30 miec juz nie bedziesz, chodzi mi raczej o przezycia, niz o sam fakt ogniska..;) ja bym chyba usunela, zreszta nie wiem, bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji i radzic nie bede, rob co ci rozum podpowiada, nie sugeruj sie opinia innych tylko wlasna, bo to ty bedziesz wychowywac dziecko i miec kontakt z tym facetem do konca zycia, przemysl to dokladnie, wszystkie za i przeciw, powodzenia

mozesz w Niemczech usunac 400 Euro to kosztuje..w klinkach przygranicznych maja juz infolinie po polsku, tyle Polek sie skrobie :-)

ok, z twojego punktu widzenia tak to wyglada ja miałam zazwyczaj starszych znajomych oni po maturze powyjeżdżali, ja nie musiałam, wyprowadziłam się z domu rodzinnego, podjełam pracę i studia, zaszłam w ciażę, wychowywałam i studiowałam, skończyłam studia i tak jak znajomi wyjechałam. teraz mając 3,5 letnie dziecko mogę zabierać je ze sobą w wiele miejsc, na kręgle, na wycieczki itp

ona ma dopiero 19 lat nie nabijajcie jej glowy pierdolami. narazie jest panika musi sie ogarnac i zdecydowac co dalej. co do tego kiedy warto miec dziecko u mnie jest pol na pol mam sporo znajomych ktorzy maja juz po 2 (w moim wieku), a takze takich ktorym sie nawet do zareczyn nie spieszy.

bo każdy jest kowalem własnego losu...