Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaatarzyna

brak objawów miesiaczki:(

Polecane posty

Gość kaatarzyna

Czześć Wam:) mam następujący problem. Dzisiaj wypada termnin mojej miesiączki, a jej nadal nie ma;/ cykle mam zazwyczaj 28 dniowe, w lutym przestalam uzywac nuvaring( kiedy tez mialam 28 dniowe cykle. Zastanawia mnie równiez to czemu, oprócz pmsu- poddenerwowania i zmian nastroju, nie miałam zadnych objawów.. ani bólu w podbrzuszu ani bólu piersi, ani nie swędziało mnie całe ciało ( a tak czasem mam). Jedyne co, to mam pełniejsze piersi, tak też mam przed okresem...nie wiem co o tym myślec;(

Gość kaatarzyna
up up

Gość bladla
poczekaj na spokojnie kilka dni, sprobuj moze zrobic test? sama jestem w podobnej sytuacji..

Gość kaatarzyna
wykluczam bo nie było ani razu wytrysku we mnie, zero spermy we mnie. Owszem był czasem we mnie bez prezerwatywy ale dosłownie na sekundy, i to na początku stosunku daleeeeko od orgazmu.

Gość puk puk kto tam?
pełniejsze piersi moze byc objawem ciazy... jezeli termin wypada Ci dzis - jutro zrob test

Gość kaatarzyna
mam zawsze pełniejsze piersi przed okresem. a od paru miesięcy mam naprawde sporo większe przed okresem.

Gość puk puk kto tam?
pełniejsze piersi może byc objawem - jak ja pisze:D bardzo po polsku :D sorry:P chyba czas spac :P jezeli ciążę wykluczasz... to musisz poczekac kilka dni i ew pojsc do gina, a test dla świetego spokoju zawsze mozesz zrobic:)

Gość bladla
nie stresuj sie, moze jestes zmeczona etc