Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mother_Monster

Dieta kopenhadzka dla 7latki?

Polecane posty

Ostatnio postanowilam sie odchudzac i wziasc sie za kopenhadzka diete. Pomyslalam zeby zmusic do tego tez corke. Ostatnio sie zapuscila. Przy wzroscie 128,5 cm wazy prawie 35 kg :o Najgorsze sa te faldy na brzuchu. Czy moge jej zrobic taka diete? Z tym ze kawe zastapie herbata,salate z cytryna jakims owocem i pod wieczor jak zacznie mi jeczec o jedzenie to dla wyjatku dam jej otreby z mlekiem albo cos z ryzu wymysle. Co o tym sadzicie? A moze macie inne sposoby. Ogolnie corka jest nadpobudliwa i strasznie ruchliwa. Ale ostatnio tez bardzo zaostrzyl jej sie apetyt. Ciagle by zarla.

Gość 453534534534
Dieta kopenhaSka, to po pierwsze, po drugie- bez komentarza... :(

Gość 453534534534
tylko od diety kopenhaskiej co najwyzej mozna wpasc w problemy z nadwaga a nie rozwiazac, poza tym osoba młoda nie moze byc na głodówkowych dietach, idz do lekarza i niech ci przetłumaczy...

Gość egrgttrrtg
kiedy wy wkoncu durne baby przyjmiecie do swojego móżdzku, że nie ma takiego czegoś jak dieta czasowa... jeśli decydujesz sie na diete to jestes na niej do końca życia a nie jakies kopenhaskie sraskie a za 2 tyg po diecie +10kg jojo

ok,moze z dzieckiem jeszcze idzie cos zmienic bo jeszcze bedzie roslo i dojrzewac. Ale nie wmowicie mi ze na normalnym zdrowym zywieniu mozna schudnac. Nie,nie mozna. Jedyne co to waga nie idzie ani w gore ani w dol. Dorosla osoba zeby schudla potrzebuje troche sie przyglodzic i oczywiscie cwiczenia

Gość egrgttrrtg
musisz być fake'iem bo nie wierzę, że masz tak ograniczoną wiedze;)

Gość pooollllllllll'
ale po co bawic sie w diety? Kup jej i sobie amfetamine. Nie czujesz po niej glodu i szybko chudniesz. Chuj ze dziecko ci zdechnie, ale przynajmniej szcuple bedzie i w przyszlosci GWARANTUJE zero problemo z nadwaga... Matko skad aie takie debilki biora na tym swiecie.

Gość wszystko ładnie , pięknie
nie rób jej takiej diety bedzie zle sie czuła , najlepsza dieta dla małej MŻ słodycze zastąp owocami

Gość Julijija
Autorki jestes idiota i tyle w tym temacie. I pisze to jako dietetyczka. Powinnas miec zakaz rozmnażania. Młodej dziewczynce dietę. Zdrowe nawyki tak, nie kupuj faktów sweets, dawaj warzywa.

Gość Julijija
Nie kupuj fastow miało byc

bez przesady!!!! dorosłe panie po kopenhaskiej mają problemy a co dopiero 7 latka!!! moja koleżanka po niej mdlała. z resztą nic dziwnego skoro jest taka drastyczna. lepiej przerzuć ja na warzywa i owoce, nie pakuj w nią chemii czy ziemniaków, białego pieczywa itd! zadbaj o jej żywienie a nie pchaj ją w jakies diety! Ty byś jej nie wytrzymala a co dopiero 7- latka!!!!!

jeśli to nie prowo to mnie zaszokowałaś;) kup sobie książkę Tombaka: jak żyć długo i zdrowo - tam jest o zdrowej diecie na całe życie, która nie jest specjalnie trudna, a nadaje się dla każdego - nawet dla siedmiolatki