Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robert 27

moja fantazja.realne pragnienia...

Polecane posty

Gość feelek
Fuuj, a już mi apetyt wracał.

Gość men 25
ja po czymś takim bym dopijero nabrał apetytu !

Gość men 25
a cuż do rozumienia?.tutaj.jak.dziewczyna sika.czy robi,kupę chłopakowi .to jest.piękne i tyle.

Gość klamra
jestes boski

Gość sam .
t.z.o. Zjadł literke t.musi smaczna była .hi.hi.hi.

Gość funpack
Minifiutek???Hahaha,niech ci będzie:D W takim razie inwektywy nie dotyczą mojej osoby,domyśl się łosiu dlaczego.Poza tym życzę ci dobrej nocy i smacznego gówna:)))

Gość sam .
byłem dzisiaj w biedronce .w kolejce do kasy stała .blondynka ze sniadą cerą,jak.sobie pomyślałem ze sika mi,do pyska i robi smaczną kupe..zjadam z jej pupci .ptak.mi drygnoł i odleciałem .z za.bluzeczki widać było jej delikatne jośki .

Gość sam .
do., ona24mloda .fantazje trzeba spełniać .o ile nie są.bolesne .i nie ma tu się co bajać .a to akurat nie boli .pomyśl dziewczyno nakarmiła byś nie jednego chłopa !.takich jak ja co to lubieją jest masa .

Do Dziewczyna, ale nie naga... nieprawdopodobnie piękne rzeczy wypisujesz, jeśli miała byś oczywiście czas i chęć do anonimowej korespondencji to proszę napisz do mnie na: mag22@onet.eu Bardzo ciekawie piszesz, fajnie było Cię poznać choć przez e-mail... Pozdrawiam

Gość robert 27
ona24mloda wczoraj sie zesralam mezowi do buzi porzygal sie ale byl zachwycony,,,0,ja na jego miejscu czułbym się jak w raju.uwiellbiam jak naga szczupła dziewczyna sika i robi kupke prosto do mego pyska .a jeszcze jak to jest brunetka ...mmm delicje raj !.doslownie .tylko bez zygania ! .

Gość robert 27
Dziewczyna, ale nie naga Boże, nie wierzę, że ktoś fantazjuję o tym samym co ja. Ja ile razy sobie wyobrażam, że robię kupę, a ktoś łyka to co wyleci i na końcu mówię wyliż do czysta, a facet wyczyści mi mój odbyt językiem i nie trzeba papieru. Strasznie mi wstyd za te myśli, że mi fantazja schodzi na te tory. Tak naprawdę w życiu bym tego nie zrobiła, bo to jest zbyt szalone. Fantazja to fantazja. Nie trzeba jej realizować........*Ej .dziewczyno tu z tym nie ma.co fantazjować tylko fantazje.spełnić .ja byłbym dumny .jakby jakaś dziewczyna zrobiła .kupkę .do mego pyska zjadłbym z apetytem mniam .a jeszcze jak by dodała żebym wylizał jej pupcię po tym czułbym się .jak w raju .h.u.j ,momentalnie.stanołby mi na.trzy kilometry !

Gość robert 27
Dziewczyna, ale nie naga Boże, nie wierzę, że ktoś fantazjuję o tym samym co ja. Ja ile razy sobie wyobrażam, że robię kupę, a ktoś łyka to co wyleci i na końcu mówię wyliż do czysta, a facet wyczyści mi mój odbyt językiem i nie trzeba papieru. Strasznie mi wstyd za te myśli, że mi fantazja schodzi na te tory. Tak naprawdę w życiu bym tego nie zrobiła, bo to jest zbyt szalone. Fantazja to fantazja. Nie trzeba jej realizować........*Ej .dziewczyno tu z tym nie ma.co fantazjować tylko fantazje.spełnić .ja byłbym dumny .jakby jakaś dziewczyna zrobiła .kupkę .do mego pyska zjadłbym z apetytem mniam .a jeszcze jak by dodała żebym wylizał jej pupcię po tym czułbym się .jak w raju .h.u.j ,momentalnie.stanołby mi na.trzy kilometry !

Gość funpack
.... słucham i patrzę,oddycham i chodzę i nic się w zachwyce nie równa Wszystko jest jasne!Wszask nawet Miłość spadła dziś na poziom gówna I nie ma kresu to bezkresne sranie Tylko przy gównie penis komuś stanie wszak z wczorajszego dnia w dzisiejszej szacie wywodzi sie sen nowy o sraniu na klacie w okrężnej jak taniec gówna,obesranej drodze podskakując z radosci na szczuplutkiej nodze przybywa z odsieczą -dziewczyna -nie naga co tam zrobić kupę do pyska ,to lajt jest nie odwaga

Gość robert 27
bo najlepsza frajda dla faceta .gdy do ust nasika mu kobieta !!!!!

Gość gość
.ona22wwa+cipu.cipu.lenka ! Hej kurewki .jak bedziecie niegrzeczne .to was pocwiartuje usmarze i zjem .

Gość gość
po co to wszystko, załatwienie do tego laski itd. jak możesz przecież po prostu nasrać i zjeść swoje gówno i tyle. smacznego haha xd

Gość gość
cześć ja jestem chętna nasrać ci do gęby akurat mam srakę więc super by było a akurat nie mam kibla w domu to co chcesz ?

Gość gość
cześć ja jestem chętna nasrać ci do gęby akurat mam srakę więc super by było a akurat nie mam kibla w domu to co chcesz ? . Ok.daj namiar nr.tel.

Gość gość
haha żal xD

Gość gość
i co pizdeczko ?bajasz się .

Gość gość
po co to wszystko, załatwienie do tego laski itd. jak możesz przecież po prostu nasrać i zjeść swoje g***o i tyle. smacznego haha xd . A ja ci c.w.e.l.u .powiem tak sam se źryj swoje gowno !.pedale .tu mowa jest o kobietach ssij pale.nie doj***** c***o! .chcialeś pojechać komuś a pojechałeś sobie .i kup se okulary popaprańcu ! .

Gość gość
Jestem dziewczyną nie mam pały! :D i po co mi okulary? O.o Ty jestes pierdolnięty ziom xD Jak cie podnieca jedzenie gówna (i co z tego że z dupy laski) to naprawdę ci współczuję, bo jesteś nienormlany xD Koniecznie idź sie lecz!

Gość gość
szukam kobiety, która załatwi mi się do ust martin36@onet.pl

Gość gość
heh a wraz z kupskiem różne choroby i pasożyt, masakra jakaś.