Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blady ranek

Facet 36lat, po rozwodzie i 26 panna -dziewica?

Polecane posty

Gość [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
To wez to na spokojnie i zobacz jak sie bedzie rozwijac. Swoja droga widze, ze nie masz problemu z zaakceptowaniem faktu, ze ma dzieci, natemasz obawiasz sie o wasze dopasowanie w lozku? Ile lat maja dzieci?

Gość blady ranek
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ - no dla mnie to całkiem normalne nie jest jak ktoś ma 26 lat, zero związków na koncie i pojęcia o życiu. Żyłam studiami i pracą to teraz mam.

Blady ranek spokojnie to, ze ktos jest w zwiazku nie znaczy jeszcze ze wie co to znaczy partnerstwo. A zeby miec doswiadczenie trzeba je nabywac najlepiej przez praktyke. Jak facet Ci sie podoba to mozesz na spokojnie sprobowac. I z tym, ze jak rozwodnik to znaczy ze cos spieprzyl w poprzednim zwiazku to wcale nie musi byc prawda. Raczej, ze oboje cos spieprzyli wpoprzednim zwiazku. Przeciez nie myslisz od razu o malzenstwie no nie?

Gość blady ranek
No właśnie jakoś tak te dzieci mni nie przeszkadzają. Dziwne, nie? Może poprostu się do nich przyzwyczaiłam. Są w wkieku szkolnym już (początek podstawówki).

A nie masz Ty przypadkiem niskiej samooceny?

Gość blady ranek
Zresztą nawet jak on z nimi idzie na spacer to jakby z siostrami szedł ...wygląda za młodo na tatę :D Co do partnertstwa -ja poprostu jestem nieokrzesana, peszę się, albo nie wiem jak się zachować. Boję sie zaangażować. Kiedyś jak miałam 22 lata sie zakochałam i długo leczyłam serducho, bo nie wyszło. Nie chciałabym tego znowu przeżywać.

Gość blady ranek
Ogólnie to nie. :) Ale jak przychodzi do kontaktów damsko-męskich to czuję się jak gleba :O

Gość Atenaaa
brakuje ci pewnosci siebie a z brakiem nie masz co angazowac sie w ten zwiazek bo go rozwalisz zdaj sie na moje doswiadczenie jeszcze jest za wczesnie na myslenie w kategoriach zwiazku poznaj tez innych facetów i tyle

Gość fdggfgdgf
Jakim cudem poznałaś kogoś tak starego? Zaczepił cię w galerii?

Gość Atenaaa
skad jestes ?? moze ppogadamy na privie cos ci doradze hmmm jestem Aneta

Gość blady ranek
:( Uważasz, że 26 lat to za wcześnie na związek? Więszkosć moich koleżanek jest mężatkami albo w związkach, mają dzieci. Nie powiem, jeszcze bardziej mnie zdołowałaś.

Gość semtex
dziewczyno ruchaj się póki mozesz ,bo ci zycie spierdoli ,a on i tak będzie ruchał inne i nie słuchaj tych jebanych dewotów z kafe

Gość blady ranek
fdggfgdgf - mieszkamy niedaleko siebie. Poprostu.

Gość Atenaaa
zwiazek to nie kwestia wieku uwazam ze niej estes dojrzala !!!!

Atenaa a kiedy bedzie odpowiedni czas na myslenie w kategorii zwiazku? Jak pozna innych facetow i pomysli teraz moge juz sprobowac z tamtym? Sama musisz wiedziec czego chcesz. Ani roznica wieku nie jest przeszkoda ani roznica doswiadczenia. Tak naprawde wszystko zalezy od nas, i od tej drugiej strony. Blady ranek tu jest kwestia tego co Ty chcesz.

Gość blady ranek
Ale w jakiś sposób tę dojrzałość trzeba zdobyć? Mam czekać do starości?

Gość blady ranek
Czego ja chcę.... faceta wolnego, bez zobowiązań, bez małżeńskiej przeszłosci, bez wieloletniego związku....ale równie dobrze mogłabym chcieć księcia na białym koniu.....marzenia swoje, a życie pisze swoje scenariusze.

Gość Atenaaa
czesto chcemy czegos ale chciec to za malo znam to z doswiadczenia chciec nie wystarczy i tyle mam dla Ciebie kilka rad po 1 potraktuj to jak przyjazn wiem ze chcialabys juz sexu ale to zly doradca po 2 poznaj tez innych facetow nie badz jak ten kon z klapkami na oczach przeciez niej estes slepa kura a on nie jest ziarnem ktory ci sie trafil

Gość byujik
dojrzałość zdobędziesz czytająć wypociny kafe fachowców :-D sama musisz wiedzieć ,jak ty masz takie dylematy w tym wieku to powodzenia i daj spokój facetowi bo szkoda chłopa

Gość Atenaaa
czesto chcemy czegos ale chciec to za malo znam to z doswiadczenia chciec nie wystarczy i tyle mam dla Ciebie kilka rad po 1 potraktuj to jak przyjazn wiem ze chcialabys juz sexu ale to zly doradca po 2 poznaj tez innych facetow nie badz jak ten kon z klapkami na oczach przeciez niej estes slepa kura a on nie jest ziarnem ktory ci sie trafil 3 poznanie innych facetow pozowli ci nabrac pewnosci siebie i tyle potem mozesz to wykorzystac w zwiazku z tym rozwodnikiem jesli bedziecie tego oboje chcieli i tyle

Gość Atenaaa
no widzisz juz sama odpowiedzials sobie ze on nie jest dla ciebie pomysl te dzieci pewnie przyzwyczaja sie do ciebie a ty szukasz bezzobowiazan a on inaczej o tobie mysli autorko wez nie badz egoistka !!

Gość vfgtryue
:-D:-D:-D żenua :-D

Gość blady ranek
"3 poznanie innych facetow pozowli ci nabrac pewnosci siebie i tyle potem mozesz to wykorzystac w zwiazku z tym rozwodnikiem jesli bedziecie tego oboje chcieli i tyle " Ty chyba sobie żartujesz. Mam umawiać się z innymi facetami, żeby potem wrócić do niego? On nie jest zabawką, ma swoje uczucia. Nie zrobię mu takiego numeru..... :O

Gość Proponuje......!!!!
zebys mnie poznala w koncu jestem brunetem mam ciemne oczy ... jestem wysoki 196 wzrostu wesoly dowcipny

Gość blady ranek
Te dzieci, jeszcze z 7 lat i same będą pełnoletnie. Pisałam nie przeszkadzają mi. Idealnie byłoby mieć czystą kartę i wszystko wspóllnie zaczynać.

Gość Atenaa
sluchaj jestescie oboje wolni nie w zwiazku mozesz sie umawiac z innymi na randki

Gość blady ranek
Proponuje......!!!!- :) no takiej propozycji się na forum nie spodziewałam :D

Gość Proponuje....!!
uwazam ze bylabys z nim wbrew sobie :( to smutne jakby to byl jedyny facet autorko jestes zenujaca !!! i ograniczona bardzo dziecinna i nie dojrzala az strach popmyslec ludzie tu daja ci takie madre rady a ty ?? wstydz sie

Sprawiasz wrazenie takiej ktora mysli, za stara juz jestem, juz nic lepszego mnie nie spotka wiec czemu nie. Atena ma tu troche racji, o dzieciach trzeba myslec. No i facet z dziecmi mysli juz inaczej on raczej szuka kogos na powaznie. A tak z zupelnie innej beczki znalezienie kogos bez dlugiego zwiazku pewno i jest mozlwe, ale ja bym sie powaznie zastanowila na np 28 facetem, ktory nigdy nie byl w powaznym zwiazku.

Gość blady ranek
Atenaa -ale się spotykamy. Weź pomyśl. Spotykasz się z facetem a on spotyka się z jeszcze paroma laskami, bo w końcu nie jest w związku. Miłoby Ci było?