Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blady ranek

Facet 36lat, po rozwodzie i 26 panna -dziewica?

Polecane posty

Gość Proponuje.....!!!
bialry ranek jestes tedecyjna to ze spotykalem sie z moja szefowa to odrazu ma znaczyc sex dziki perwersyjny sex widac ze myslisz tylko o jedym ale rozumiem cie !!!!

Gość o ja pierdzielę co za zgred...
"moja madrosc jest porównywalna do madrosci Salomona" Facet co ty za zioła palisz, ze takie głupoty piszesz :D Jak cie widzą, tak cię oceniają....wcyhodzisz na psychola :d Autorko, uciekaj z tego topku, bo tu sami nienormalni. Wciskają ci ciemnotę, ze masz czekać, albo bujać sie z innymi facetami..... Musisz posłuchac siebie, popatrzeć na to co Was łączy, jak On sie wobec Ciebie zachowuje, czy jest ciepły i troskliwy :)

Gość Proponuje.....!!!
i tyle .... w temacie jestes strasznie dziecinna

Gość Proponuje.....!!!
sam jestes zgredem !!!

Gość o ja pierdzielę co za zgred...
Taaa jasne. Nie szukaj tutaj dzieci, bo sam chłopczyku jesteś gówniarzem. O takich sprawach zacznij rozmawiać jak dorośniesz.

Gość [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
Ale tu nie ma za wiele o czym pisac. Trzy lata temu pozalam faceta, ktory jest 10 lat odemnie starszy, po rozwodzie, jedno dziecko teraz juz pelnoletnie. Milam 28 lat i zero doswiadczenia. Mysle, ze dgy zaczynalismy to zadne z nas nie myslalo o tym ze to ma byc na stale. Ja raczej wyszlam z zalozenia, ze swoje lata juz mam i co mi szkodzi sprobowac. I tak jakos wyszedl z tego powazny zwiazek. Nigdy nie mielismy problemow z roznica wieku, ani z doswiadczeniem. Chociaz problemy z docieraniem sie byly i sa dalej. Chyba na tej zasadzie, ze ja mam swoje wyobrazenia jak powinien zwiazek wygladac, a jemu juz jeden zwiazek nie wszyszedl wiec teraz pilnuje zeby drugi sie udal. I pilnuje za bardzo. Tak naprawde jestesmy juz razem ponad 3 lata, mysle ze 3,5.

26 lat i dziewica , nikt nie chciał wziąść do tej pory ???? ha ha ha stara dupa i dziewica , a młodych to juz nie ma ? i chetnych ? stare smierdzace pizdzisko bedzie teraz ruchał ? tosz szybko sie zorientuje

Gość Proponuje.....!!!
zrobisz co zechcesz mam to gdzies to twoje zycie !!! moim zdaniem skoro wszedlas tu na kafe zeby sie nas radzic to jestes w ciemnej dupie i zal mi tego faceta i tyle bo gdybys byla tego pewna to w ogole bys tu nie pisala a to zly znak tyle wnioskuje z twoich wypowiedzi o dupe obic taka kobiecine jak ty prawdziwa kobieta nie radzila by sie na forum ciekaw jestem jakbys sie czula gdyby on tu pisal na forum "obgadujac" ciebie ja bym cie rzucial za samo dzielenie sie moim zyciem na forum

Gość biały ranek
"Proponuje.....!!! bialry ranek jestes tedecyjna to ze spotykalem sie z moja szefowa to odrazu ma znaczyc sex dziki perwersyjny sex widac ze myslisz tylko o jedym ale rozumiem cie !!!! " Sam jesteś tendencyjny. Ja nie pisałam, ze seks z nią uprawiałeś. Ale, ze nie masz całkiem czystej karty skoro się spotykaliście. Skoro Ty od razu o seksie wyjeżdżasz, to wiadomo o czym sam myślisz i jeszcze mi wciskasz, że ja ciągle o tym.... A ja pisałam, ze o partnerstwo mi chodzi, o doświadczenie związku. Nie umiesz czytać czy co? Sm jesteś dziecinny.

Gość Proponuje.....!!!
podziel sie z nami i powiedz sam ile masz lat nazywasz mnie chlopczukiem a to ciekawe 1 slysze jestem dojrzalym facetem i tyle nic ci do tego do mojego zycia ....ciekawe ile ty masz doswiadczen :D hehe dobre madra glowa sie znalazla od HWDP

Gość Proponuje.....!!!
podziel sie z nami i powiedz sam ile masz lat nazywasz mnie chlopczukiem a to ciekawe 1 slysze jestem dojrzalym facetem i tyle nic ci do tego do mojego zycia ....ciekawe ile ty masz doswiadczen :D hehe dobre madra glowa sie znalazla od HWDP

Gość Proponuje.....!!!
oczywiscie ze uprawialem sex wirtualny :D :D

Gość biały ranek
A gdzie ja tu jego życie obgaduję? Nie pisałam ani jego imienia, ani kim jest, gdzie pracuje... Piszę o sobie, a Ciebie widocznie to interesuje, skoro tu wszedłeś. I nie pisze się "wszedłaś"..bo takiego słowa w języku polskim nie ma ciemnoto salomonowa :D

Gość BluMen14
No nie mogę!Niektórzy to chyba wszystkie rozumy pozjadali,gotowe recepty na udane związki mają NIE MA czegoś takiego !! Czystą nie zapisaną kartkę to mamy jak się urodzimy ,później już nie ,jeden nabierze większego doświadczenia drugi mniej i nie zawsze idzie to w parze z wiekiem danej osoby .Można mież 30 lat a mnieć mniej życiowego doświadczenia niż 20 latek.Miałem dziewczynę młodszą o 10 lat ,pisałem już o tym na tym forum i naprawdę nie żałuję spędzonego z nią czasu.Żyło nam się razem świetnie to że mniała trochę mniej doświadczenia było dla mnie SŁODKIE nie było problemem ,miała 22 lata ,a to że była dziewicą to nie wada przecierz a jak dla mnie to wprost przeciwnie!!Chorobą to też nie jest, rany boskie co to za myślenie?Chyba nie bierzesz na serio tych bredni że facetom nie zależy by dziewczyna była dziewicą (mówię tu o stałym związku) no proszę cię nie bądź naiwna.Jestem facetem nie jestem aniołkiem ,mam już swoje lata, trochę kobiet było ,ale tych od jednego numerka ,to ich twarzy nawet nie pamiętam.Związek dwojga ludzi to nie tylko sex ,gdyby tak było, to po tym co moja dziewczyna mi zrobiła nie pomógłbym jej gdy potrzebowała pomocy .Miał bym ją gdzieś ale kochałem ją i nadal ją lubię może nawet bardziej niż tylko lubię.Ale to nie tylko dla tego że w łóżku nam było dobrze,liczą się jeszcze inne wartości,czy jest dla Ciebie dobry, opiekuje się Tobą,robi czasami to co Ty chcesz itd.Brak doświadczenia nie ważne jakiego ,to nie jest nieuleczalna choroba ,jak będzie dobrym lekarzem to szybko nadrobisz zaległości .Proste jak budowa cepa,problem to tylko czy do siebie pasujecie,bo jeśli któreś z was musi za dużo ustępować by się dopasować do drugiej osoby,w tym przypadku ja wam nie piszę wspólnej przyszłości.

,zawsze szery, odejdzie? Naprawde? O Boze i co ja biedna zrobie?

Gość Proponuje.....!!!
napisalem ze tylko spotykalem nic tam o sexie nie bylo ty naprawde masz sex na oczach wez sie walnij w leb kobieta rozstrzasz tu na forum swoje problemy jestem zerem !!!

Gość Proponuje.....!!!
fakt popelniam bledy ale jestem ciekaw czy potrafisz pisac skomplikowane równania matematyczne idiotka jestes taka idealne a co nie stac sie na cos lepszego niz na zdolowanego rozwodnika z wielkim dolem po nie udanym zwiazku !!! polonistka sie znalazla a sama popelniasz tuzin bledów sama jestes ciemnota :D pewnie myslisz ze banany rosna w Polsce :D

Gość biały ranek
Facet, napisałeś, że się SPOTYKAŁEŚ Z ROZWÓDKĄ ja napisałam, ze NIE MASZ CAŁKIEMCZYSTEJ KARTY -bo się spotykałeś -na randki chodziłeś znaczy masz doświadczenie jakieś... A ty że JESTEM TENDENCYJNA BO MYŚLĘ ŻE MIAŁEŚ DZIKI SEKS... no ja kurde nie mogę, i kto tu o seksie pisze i kto komu wciska. Ty jakiś ciemny jesteś, sam nie widzisz co piszesz?

Gość Proponuje.....!!!
staram sie napisac obiektywna prawde o autorce i jej podejsciu a ze zaczyna mnie atakowac tzn ze pisze bardzo trafnie o niej bo ja to boli i tyle dlatego mnie atakuje i wytyka mi bledy polonistyczne ale coz zaloze sie ze nie potrafi zrobic skomplikowanych równan matematycznych albo zalozyc firmy :D phe co za dziecko w ogole mysli jak 15 latka ze sex to jakies wielkie cos a ona ze nie miala sexu i jest gorszym materialem :D o tóz kiedys poznalem mlodsza dziewczyne o jakies 8 lat i uwazala tak samo dzis ta nie dowartosciowana dziewczyna wciaz narzeka bo wciaz nie ma pewnosci siebie zaproponowalem ci spotkanie nie w jednym celu to madra rozwiazanie przeciez nigdy nie powiedzialem ze mi na czyms zalezy

Bialy ranek, tak to juz jest, ze 30 letniemu facetowi, ktory jak twierdzi jest prawiczkiem wszystko kojarzy sie z sexem i tego nie zmienisz.

Gość Proponuje.....!!!
no bo nikt nie jest czystej chyba ze ty sie nigdy nie calowalas i nie przytulalas to ty jakas nie dotykalska jestes

Gość Proponuje.....!!!
]]]]] nie znasz mnie nie pisz mi tu glupot o sexie to swiadczy o tobie ze jestes zwykla chamówa

Gość biały ranek
"Bialy ranek, tak to juz jest, ze 30 letniemu facetowi, ktory jak twierdzi jest prawiczkiem wszystko kojarzy sie z sexem i tego nie zmienisz. " Właśnie widzę, ja tu o partnerstwie, a ten mi, że niedotykalska jestem :D A potem mi wciska, ze ja ciągle o tym seksie piszę...JA.... :D

Gość Proponuje.....!!!
widac ze Polskie spoleczenstwo jest slabe !!!! zamiast wziac sie w garsc autorko i nie rozstrzasac tutaj swoich osobistych spraw pogadalabys szczerze z tym facetem na te tematy ktore tu rozstrzasasz wszystko bys sobie z nim wyjasnila ale ty nie wolisz tu gadac .... i pisac jak chcesz to polece ci dobrego psychologa !!!

Gość biały ranek
"Proponuje.....!!! ]]]] czytaj ze zrozumieniem co ja pisze to chyba logiczne ze mam czysta karte Witam was mile Panie napisze cos o sobie Brunet wiek okolo 30 lat wzrost 196 cm zadbany dobrze zbudowany nie typ koksu elokwentny asertywny uprzejmy mily opiekunczy - prosze nie mylic to z aniolem bo do niego mi daleko mam wolne serce czyste mysli Nosze okulary _=8-D narazie tyle " "Proponuje.....!!! no bo nikt nie jest czystej chyba ze ty sie nigdy nie calowalas i nie przytulalas to ty jakas nie dotykalska jestes " TO JESTEŚ TEJ CZYSTEJ KARTY CZY NIE, BO COŚ SAM SOBIE PRZECZYSZ

Gość biały ranek
Chodziłeś do psychologa?

Gość Proponuje.....!!!
08:26 blady ranek Miał żonę, jest doświadczony w tych sprawach,a ja zielona i on o tym nie wie. Boję sie w nim zakochać, nie wiem jak mu powiedzieć i normalnie się tego wstydzę 08:26 blady ranek Miał żonę, jest doświadczony w tych sprawach,a ja zielona i on o tym nie wie. Boję sie w nim zakochać, nie wiem jak mu powiedzieć i normalnie się tego wstydzę 08:26 blady ranek Miał żonę, jest doświadczony w tych sprawach,a ja zielona i on o tym nie wie. Boję sie w nim zakochać, nie wiem jak mu powiedzieć i normalnie się tego wstydzę nie no oczywiscie faceci tylko o sexie a kobiety to zakonnice w przebraniu

Proponuje staram sie napisac obiektywna prawde o Tobie i Twoim podejsciu, a ze zaczynasz mnie atakowac to zn ze pisze bardzo trafnie o Tobie bo Cie to boli i tyle. Dlatego mnie atakujesz i piszesz ze jestem glupia i chamowa. Przypomina Ci to cos? Chlopczyku.