Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blady ranek

Facet 36lat, po rozwodzie i 26 panna -dziewica?

Polecane posty

Gość Proponuje.....!!!
wiesz jak to zabrzmialo ??? chcialabym zeby mnie tyle nauczyl odpowiedz sobie na pytanie bo mam wrazenie ze szukasz sobie nauczyciela do sexu a on zapewno nie zechce nim byc !!!! z drugiej strony jak ktos ci tu pisal ze ktos mial tyle przydóg ze nawet nie pamieta twarzy no gratuluje i jeszcze taki chce dawac rady no pewnie jasne nie wiem czy jestes wierzaca czy nie ale wiazanie sie z rozwodnikiem to grzech !!!!

Gość Proponuje.....!!!
tak przypomina ze atakuje ci bardzo trafnie i celnie i potrafie to robic cóz nawet jesli myslisz ze mnie atakujesz to uprzedzam Cie niej estes w stanie tego zrobic nie mam slabych stron !!!! krytki sie nie imam .... chodz doceniam szczere slowa autorka pisze tak jakby odrazu liczyla na zwiazek a w koncu prawie sie nie znaja zaloze sie ze znacie sie dopiero miesac jak nie krucej sorru ale o czym ty autorko chcesz pisac uwazam ze za duzo sobie wyobrazasz !!!!!!!!! jestes glupia kwoka bez mózgu staram sie do ciebie dotrzec najpierw bylem mily potem ktos ze mnie zrobil psychopate fakt moze nim jestem ale no coz skoro mi sie nie udalo tzn ze moje zdanie przegralo uwazalem ze najlepiej doradzic ci rozwazne podejscie do zwiazków z facetami zeby w nic za bardzo sie nie angazowac zycie pisze wlasne scenariusze

Gość BluMen14
Proponuje.....!!! Co Ty możesz napisać o autorce ?znasz ją no to WYPAD z tego forum!!To co piszesz to można do kosza wypierdzielić .Namolny jesteś jak pchła ,boję się że i mózg masz tej wielkości nie chcę być nie miły ale wkuropatwiasz mnie.

Gość biały ranek
BluMen14-dzięki :) Też chciałabym, zeby sobie poszedł. I tak nic nie wnosi poza chamstwem i psykówkami...no i jeszcze grzechem straszy :O

Gość biały ranek
" zaloze sie ze znacie sie dopiero miesac jak nie krucej sorru ale o czym ty autorko chcesz pisac uwazam ze za duzo sobie wyobrazasz !!!!!!!!! jestes glupia kwoka bez mózgu staram sie do ciebie dotrzec najpierw bylem mily potem ktos ze mnie zrobil psychopate fakt moze nim jestem " Znamy się już 20 lat. Z jego siostrą do klasy chodziłam. Nic nie wiesz, ale nadal sobie uważaj, że jesteś nieomylny.

Gość [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
Prponuje chlopczyku uspokoj sie bo Ci zylka peknie. Noz kurcze stara baba jestem a wdalam sie w rozmowe z jakims malolatem, ktory wczoraj opalil sie jakiejs trawy na imprezie i teraz zgrywa alfa i omege. Dziecko idz sie przespij to moze faza Ci przejdzie a na nastepny raz nie pal tego, to zabija szare komorki, czlowiek glupoty potem pisze i osmiesza sie. Niewarto. Blady ranek, jesli facet jest w porzadku to co Ci szkodzi sprobowac jak to sie rozwija. Na dobra sprawe ryzykujesz tylko tyle, ze nabierzesz doswiadczenia.

Gość BluMen14
Oj kobietki ,kobietki odpisując takim osobnikom na każde ich wypociny tylko ich zachęcacie. O to im chodzi! Przecież to proste .Ja wiem że ciśnienie skacze ale najlepiej ignorować ,bo powstanie w kilka minut śmietnik ,tak jak w tym temacie .

Gość Proponuje.....!!!
przyzwyczailem sie do agresji slownej jak i psychicznej fizycznej widac ze znecacie za to tylko ze pisze prawde ludzie reaguja agresja na prawde tak jak wy to robicie zwlszcza blueman piszac bardzo agresywnie wypad z forum no cóz godne pochwaly i kultury !!!

Gość Proponuje.....!!!
poczawszy od poczatku swiata ludzie zawsze reagowali agresja na prawde przykladów moge podac setki nawiazujac do róznych kultur wiar i wyznan ludzie reaguja agresja na prawde bo boja sie zburzenia wlasnego porzadku swiata ktory i tak sie chwieje na glinianych nogach ofiary ludzkiej agresji to Jezus chrystus Spartakus Juliusz Cezar św piotr i wielu innych

Gość znam ten poblemeee
autorko, ale jak się zachowujesz przy nim? na czym polega fakt, że się peszysz?

Gość Dancia........................
autorko, no to si e trafiło temu rozwodnikowi, jak ślepej kurze ziarno. O tyle młodsza, i w dodatku dziewica , ale ma chłop szczęście :classic_cool:

Gość szczęśliwa już nie dziewica
Jestem z facetem tez o 10 lat starszym,on 11 lat po rozwodzie ,ja 33 letnia panna-dziewica! miałam wiele obaw,ale znamy się już 2 lata i nigdy mnie nie zawiódł ,w sferze seksu dał mi tyle czasu ile potrzebowałam,dał mi wsparcie,jest czuły i wyrozumiały....najważniejsze są nie jego słowa ale to co dla mnie robi.Ważne jest więc co ty czujesz i myślisz a nie te wszystkie nie do końca mądre porady......