Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od kiedy???

od kiedy pampersy up and go?

Polecane posty

Gość od kiedy???

mój synek 2 dni temu skończył 5 miesięcy. zastanawiam się czy zakładać mu już pieluszki libero up and go. w przedziale kg się mieści bo one są od 7 do 11 kg a on waży 7600 ale one są niby dla dzieci które już siedzą albo zaczynają raczkować. myślę nad tymi pampersami bo strasznie ciężko się go przebiera. mały kręci się i mam duże problemy żeby go przewinąć. a te pieluchy ubiera się tak jak majteczki więc na pewno było by łatwiej ale czy nie będą mu się zsuwać, przeciekać? jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Gość od kiedy???
???

Gość junn
a co za problem kupić i wypróbować? nikt ci nie powie czy się sprawdzą czy nie. Dzieci są różne. Przetestuj. :)

Gość Jak dla mnie to
kiepski pomysł bo twoje dziecko to jeszcze 5 miesięczne niemowle i takie dziecko normalnie się kładzie na pieluszce i starannie , szybko zapina. Moja córka tez była okropna wiercipięta ale zawsze dawałam rade a dopiero jak skończyła 11 miesięcy to dostała pampers easy up pants i z doświadczenia moge powiedzieć że są grubsze (akurat pampersy) i niepraktyczne bo z tym unoszeniem nóg żeby założyć jedną i druga było tak że córka często mi w tym momencie podsikała przewijak a zwykłego pampersa ukłądam odrazu pod pupką i zapinam co jest też prostsze kiedy szybok chce się na stojąco wymienić pampka , zwyczajnie wtedy ściągasz starego i nakładasz nowego i zapinasz. Zrobisz jak uważasz ale według mnie takie piluchomajtki są dla dzieci które uczą się je ściągać i zakładać samodzielnie (trening czystości) a że są w przedziale kg w jakim są to świadczy tylko o tym że czasem starsze dzieci są drobniutkie i mniej ważą.

Gość hohlhlho
ja polecam jak najbardziej pieluchomajtki np z lidla sa swietne i naprawde wygodne w przebieraniu dziecka ktore juz nie chce lezec na przewijaku nop moj ma 11 i juz nie wylezy tak ze sprawdzaja sie swietnie i nie ma szans abys je zalozyla zle jak w przypadku normalnych pampersow bo te zle zalozone sa szybko mokre