Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja wiem czemu

Dziewczyny nie wychodzcie za mąż

Polecane posty

Gość a ja wiem czemu

zostaniecie uwiazane i ciaglez tym samym za duzojest fajnych mezczyzn na około by wiazac sie tylko z jednym. Są fajni ładni troskliwi, mozecie miec kazdego tak naprawde wiec po co wychodzic za maz za jakiegos buraka i jelenia skoro mozecie miec co chwilei nnego fajniejszego :)

Gość primo voto@
raz wyszłam, trafiłam na szmatę... uczę się na błędach :classic_cool:

Gość a ja wiem czemu
zawracacietylko glowe facetowi skoro mozeciemiec co chwile innego tylko na chwile i fajnie a tak to meczycie faceta, same jestescie uwiazane i macie problemy pozniej z wyrzutami sumienia jesli pojdziecie z innym a tak to były byscie wolne i miały kazdego kiedy chcecie gdzie chcecie ile chcecie a chłopak przynajmniej mógł by sobie równiez troche pouzywac i byc moze spotkac w koncu ta własciwa dziewczyny nie wychodzcie za maż bo bedziecie uwiazane a za zdradzanie jego bedziecie i tak i tak obwiniac wiecznie bedziecie biednego faceta

Gość Coś w tym jest
ale tak wybierać z tych fajnych mogą tylko ładne i zgrabne dziewczyny a te mniej urodziwe czy puszyste albo samotne matki raczej szansy na to nie mają. Zresztą niewiem czy to takie fajne chyba że jesteś jeszcze nastolatką i cię to kręci

Gość ja pani wasza
a kto nas bedzie utrzymywal?

Gość a ja wiem czemu
bo jak ma sie problem zprzyznaniem do winny to cała wine i tak zwali sie na chłopaka, meza badz kolege byle tylko sie wymigac od odpowiedzialnosci

Gość a ja wiem czemu
'a kto nas bedzie utrzymywal?" klienci :)

Gość a ja wiem czemu
'a kto nas bedzie utrzymywal?" klienci

Gość a ja wiem czemu
"ale tak wybierać z tych fajnych mogą tylko ładne i zgrabne dziewczyny a te mniej urodziwe czy puszyste albo samotne matki raczej szansy na to nie mają. Zresztą niewiem czy to takie fajne chyba że jesteś jeszcze nastolatką i cię to kręci" wiekszosckobiet czuje sie nastolatkami nawet jesli maja 90 lat i niestety ale rowniez uderzajado nastolatkow oO a to juz oblesny widok oO :o

Gość ladnadziewczyna
Klienci ;O do czasu hehe

Gość kobieta prawdziwa i atrakcyjna
A ja wyszłam za mąż i jest super:)Nie obchodzą mnie inni faceci bo mój zapewnia mi wszystko czego potrzebuję. Nie liczy się ilość tylko jakość. Trzeba umieć szukać i znalexc tego jedynego-najlepszego. A nie jak ta dziwa co i rusz się z kims prowadzic bez zaangazowania, dla samego seksu.

Gość a ja wiem czemu
słuchajcdie dziewczyny zostawcieporzadnych chłopaków w spokoju, jesli puszczałyscie sie za młodu zamiast dbac o siebie to powiedzciemi czemu teraz domagacie sie mężów inormalnych rodzin skoro byłyscie szmatami :) "kto was bedzie utrzymywał?" klienci :) bedzicie mili ich duzo i bedzie fajnie a chłopak przynajmniej sieod was uwolni i bedzie szczesliwy ze o mały włos nie wpakował sie w zwiazek z puszczalskazdradliwa baba z wscieklizna macicy która cała wine zwali zawsze na niego aby sie wybielic

Gość a ja wiem czemu
słuchajcdie dziewczyny zostawcieporzadnych chłopaków w spokoju, jesli puszczałyscie sie za młodu zamiast dbac o siebie to powiedzciemi czemu teraz domagacie sie mężów inormalnych rodzin skoro byłyscie szmatami :) "kto was bedzie utrzymywał?" klienci :) bedzicie mili ich duzo i bedzie fajnie a chłopak przynajmniej sieod was uwolni i bedzie szczesliwy ze o mały włos nie wpakował sie w zwiazek z puszczalskazdradliwa baba z wscieklizna macicy która cała wine zwali zawsze na niego

Gość a ja wiem czemu
"ladnadziewczyna Klienci ;O do czasu hehe" dokladnie a wtedy nagle sobie przypomnicieo waszych starychmiłosciach i fajnych chłopakach którzy was kochali i chceli załozyc z wami kiedys rodziny bo byli za młodzi aby skumac z kim sie chca zwiazac ... wtedy nagle szukacie go, przypominacie sobie ze był taki jeden jelen którego po rogach waliłam i ze byc moze teraz znowu sie da wyrolowac . zostawcie szmaty dobrych chłopkaów dobrym dziewczynom

Gość trteytu
ja cche jednego chlopaka, pieprzenie sie z kilkoma mnie naprawde nie rkeci

Gość a ja wiem czemu
"ta dziwa co i rusz się z kims prowadzic bez zaangazowania, dla samego seksu." takiesą własnie "dziwy" a raczej "dziewczyny co chca tylko seksu" a szkoda, bo niektóra sa naprawde ładne tylko jakies takie spaczone i wredne troche.. w sumie zalezy jak na to patrzec z jednej strony cwane bo maja seks i kase i wszystko naczymim zalezy czyli wlasnie na seksie i kasie tylko kicha jesli taka zapragnie czegos wiecej a mianowicie dobrego chłopaka który zniewiedzy właduje sie w zwiazek z prostytutka :/ bo zapomniałam dodac ze takie to tez czesto lubia klamac i robic wszystko by dostac to co chca

Gość a ja wiem czemu
"ta dziwa co i rusz się z kims prowadzic bez zaangazowania, dla samego seksu." takiesą własnie "dziwy" a raczej "dziewczyny co chca tylko seksu" a szkoda, bo niektóra sa naprawde ładne tylko jakies takie spaczone i wredne troche.. w sumie zalezy jak na to patrzec z jednej strony cwane bo maja seks i kase i wszystko naczymim zalezy czyli wlasnie na seksie i kasie tylko kicha jesli taka zapragnie czegos wiecej a mianowicie dobrego chłopaka który zniewiedzy właduje sie w zwiazek z prostytutka :/ bo zapomniałam dodac ze takie to tez czesto lubia klamac i robic wszystko by dostac to co chca

Gość a ja wiem czemu
"ja cche jednego chlopaka, pieprzenie sie z kilkoma mnie naprawde nie rkeci" oj kręci cie kręci imwiecej cie wyrucha tym lepiej im wiecej kasy tym lepiej

Gość gość
uważajcie dziewczyny ..faceci to śmieci nic wiecej, wszyscy oszukują i zdradzają a kobiety traktują jako służące, jestem w zwiazku 35 lat, uwiarzyłam,że u mnie bedzie uczciwość i parterstwo ..okazał się oszustem , złodziejem i flejtuchem, zmarnowałam życie...nigdy bym sie już z nikim nie zwiazała, zmarnowałam życie..będę wszystkie kobiety ostrzegać....dopóki żyć będę..to moje zadanie

Gość gość
Wybrałaś palanta to zmarnowałaś życie. Twoja strata żeś naiwna.

Gość a ja wiem czemu
Dziewczyny nie wiążcie się z jednym jest tylu fajnych żonatych facetów. Prawdziwi mężczyźni są w związkach i oni są najlepsi

Gość gość
jestes debilem autorze/autorko. uprawianie seksu z wieloma facetami to praktycznie 100 % prawdopodobienstwo zakażenia się HPV...Ja chce jednego partnera. w du/pie mam sie puszczac i potem umierac na raka szyjki macicy (bo właśnie z puszczania się on bierze). Mam gdzieś taki interes.

Gość gość
a ja bym wlasnie bardzo chciala miec męza, to moje marzenie; ale co z tego jak żaden ex nigdy mi sie nie oswiadczyl... a mam juz 31 lat prawie

Gość gość
Nie ma co w tych czasach wychodzić za mąż, nie ma fajnych facetów a z byle kim nie warto

Gość gość
Niestety, nie ma fajnych facetów. Potwierdzam.

Gość gość
malzenstwo kobiecie sie nie oplaca bo tyra na lenia ktory tylko lezy narzeka stawia wymagania i trzeba mu uslugiwac a i tak nie ma sie pewnosci ze nie puka inna badz inne za plecami i ze za miesiac juz nie bedzie z kim innym robienie czegokolwiek dla faceta jest niezyskowne, bo i tak pojdzie do innej jak kazdy facet, nie wiadomo tylko kiedy faceci sa tak niestabilni ze planowanie z nimi przyszlosci mija sie z celem jeszcze sie taki nie urodzil co by byl wierny i kochalby do smierci jedna kobiete i nie szukal rozrywek na boku i nie narzekalby na jedna facetom tylko na ru'chaniu zalezy i to najlepiej z jak najwieksza iloscia kobiet, oni nawet nie wiedza co to milosc, bo nie sa zdolni do jakichkolwiek uczuc, to zwierzeta pozbawione mozgu

Gość gość
Tia tia tia, każda marzy by tylko złapać faceta który ma trochę $ a ty takie bzdury piszesz, myślisz że któraś cię posłucha? Będą dawać na potęgę i się płaszczyć byle zostać żoną

Gość gość
20.59 tylko te głupie i naiwne będą chciały mieć męża i będą wierzyć że jest wierny i je będzie kochal zawsze heh