Gość anastazja8 Napisano Maj 5, 2012 Od początku Wam powiem o co chodzi :) Mam strasznie zniszczone, popalone włosy, żadne odżywki typu wax,maski blotne nie dawały efektów, żadnych.Co najwyżej na chwilę przetluscily wlosy,ktore wygladaly wtedy na zdrowe. Jesli ktos ma tak okropne(nie lekko zniszczone, tylko bardzo ktore nadaja sie do sciecia-mi bylo zal bo mam dlugie wlosy ale cienkie i oklapniete:/) włosy, to na prawdę polecam tą maskę http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=43114 . Kiedys napisalam do dziewczyny co robi z wlosami ze ma tak piekne, i wlasnie polecila mi ta maske + olej kokosowy.Nie spodziewalam sie wielkich efektów , po myciu wydawaly mi sie szorstkie, dopiero po kilku godzinach zrobily sie sypkie, mega nawilzone,blyszczace, przyjemne w dotyku. Uzywam jej od okolo miesiaca i powiem wam ze mam wrazenie jakby rozdwojone koncowki sie zregenerowaly! Co ciekawe jest to naturalna maska, bez chemii. Jedno opakowanie wystarcza na jakieś 6 - 7 uzyć. POLECAM!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach