Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka90878686

6tc a ja mało co jem..

Polecane posty

Gość lenka90878686

Witajcie:) Jestem w 6 tyg ciaży, lekarz przepisał mi luteine, w sumie nie wiem po co:) chyba dlatego ze powiedziałam że mnie czasami podbrzusze boli, a do tego jeszcze nie słychac serduszka, mam nadzieje ze w 7 tyg już będzie wszystko ok! ale nie w tym rzecz, odkąd biorę luteinę chudne... trochę się tym martwię bo przcież to źle jak się chudnie w ciąży, a ja nie potrafię jeść bo na wszystko co patrzę od razu mi jest nie dobrze, tez tak miałyście?

Gość vector black edition 2011
ja na poczatku schudlam 3 kg.. do gory zaczelo isc od 5 miesiaca ;) na poczatku tez nie moglam jest i to byl powod spadku wagi. bez przerwy bylo mi niedobrze do konca 3 miesiaca, ale luteiny nie bralam. moglas dopytac lekarza dlaczego luteina i czy cos nie jest nie tak. luteine chyba sie bierze na podtrzymanie ciazy ale nie jestem w temacie

Każda ciaza jest inna...na serduszko w 6tc jest za wczesnie bedzie je widac w 7lub8tyg..musisz byc cierpliwa a o braku apetytu powiedz lekarzowi bo to nie dobrze ze chudniesz i nic nie jesz..

Ja luteine bralam tez po to bo pierwsza ciaze poronilam i przepisal mi na wszelki wypadek...a to ze teraz boli cie podbrzusze to wydaje mi sie ze jet to normlane

Gość vector black edition 2011
mnie lekarz powiedzial ze to zupelnie normalne ze na poczatku nie ma sie apetytu i mozna schudnac pare kilo przy czym trzeba dbac zeby jednak ten podstawowy pokarm dostarczac malenstwu i sobie, ja probowalam wmuszac w siebie jakies soki jak juz calekime nie mialam ochoty na jedzienie. marchewka jablo burzaczek itd do sokowirowki

Gość primo voto@
teraz jest ciepło, upały żle dzialają na apetyt jedz dużo białka, bo ci zęby pójdą piorunem (jakieś kefirki, budynie itd) i pij soki owocowe naturalne (sokowirówka) to nic złego nie powinno się stać

No ja nie wiem jak to jest nie miec apetytu bo ja go mialam od poczatku i mam do tej pory ale skoro dziewczyny pisza ci ze tak czasem jest to sie tego trzymaj i mozesz pogodac o tym ze swoim lekarzem.

Gość moje dziecko ma 14
ja na początku schudłam,ale ciagle wymiotowałam,ciągle miałam anemiczne wyniki morfologi ,dopiero pod koniec się poprawiłao,jak widziałam jedzenie to wymiotować mi sie chciało,zjadłam-zwymiotowałam,nie jadłam nic też wymiotowałam,ale z dzidzia wszystko było ok:)

ja też przez pierwsze 5 miesięcy chudłam, miałam tylko apetyt na owoce i wode, później to przeszło i w ciągu 4m przytyłam 12kg, nadrobiłam szybko ;)