Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutekstraszliwy

nie wiem co zrobić z moim facetem

Polecane posty

Gość smutekstraszliwy

jestem z nim trochę czasu no i na początku jak wiadomo - super ekstra pięknie. ale zaczął mnie trochę wychowywać zabraniać, myślałam, że ok spoko, tak ma być, no w sumie kobieta powinna się już trochę zwolnić z wolności kiedy jest w związku zakochałam się , ok tyle że jest coraz gorzej, nie kłócimy się ale on tłamsi mnie psychicznie, nie ma dla mnie czasu, nie mówi gdzie wychodzi, z kim, obraża się o byle co , nie odzywa całymi dniami.. potrafi powiedzieć, że przecież zawsze możemy się rozstać.. bolą mnie te slowa , ciężko. ale jak jest dobrze to jest tak dobrze że każdej kobiecie życzyłabym przy sobie takiego mężczyzny nie wiem co mam robić, jestem wrażliwa, płaczliwa nie umiem się postawić w ogóle, a jeśli zaczynam traktować go tak jak on mnie, to jest jeszcze gorzej... siedzę załamana i wyję bo nie wiem co mam już robić. w dupie jestem

Gość smutekstraszliwy
wiesz jak jest ciężko zostawić kogoś kogo się kocha kobiety kochają sercem faceci sercem i rozumem.... facet którego bije kobieta nie będzie z taką, a odwrotnie...