Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasieńka86*86

Prawdopodobieństwo dni nie płodnych?

Polecane posty

Gość Kasieńka86*86

Chciałabym się dowiedzieć, o ile ktoś jest w stanie mi wyliczyć, czy aktualnie mam dni nie płodne? Wiem, że są przez znacznie większą częśś cyklu. Ale tak : Okres mam nieregularny, bo powtarza mi się mniej więcej od 24 do 27 dni. ALe najczęściej jest to 25, przez ostatnie 3 miesiące. Ostatnią miesiączkę dostałam 18 kwietnia i trwa na ogół 6 dni. Jak myślicie, mam dni nie płodne?

Prawdopodobnie teraz masz dni niepłodne. Twoje dni płodne przypadały na ok 27.04- 03.05.

Gość jak dla mnie
dupcenie Ci e w głowie, a kurwa pisać nie potrafisz poprawnie NIEPŁODNE a nie nie płodne. Plebs na rolę

Gość lietta2
Prawdopodobnie są to dni płodne, no tak na pograniczu. Dni płodne zaczynają się mniej więcej od 14 dnia cyklu, czyli jeżeli dostałaś miesiączkę 18 kwietnia, dodając 14 dni(ponieważ liczy się od pierwszego dnia miesiączki) to wychodzi na to, że 2 maja zaczynają się dni płodne a więc...raczej na pewno są to dni płodne

Gość lietta2
Prawdopodobnie są to dni płodne, no tak na pograniczu. Dni płodne zaczynają się mniej więcej od 14 dnia cyklu, czyli jeżeli dostałaś miesiączkę 18 kwietnia, dodając 14 dni(ponieważ liczy się od pierwszego dnia miesiączki) to wychodzi na to, że 2 maja zaczynają się dni płodne a więc...raczej na pewno są to dni płodne

"Dni płodne zaczynają się mniej więcej od 14 dnia cyklu, czyli jeżeli dostałaś miesiączkę 18 kwietnia, dodając 14 dni(ponieważ liczy się od pierwszego dnia miesiączki)" Bzdura. :o 🖐️ Jeżeli już polegać na jakichkolwiek wyliczeniach to od spodziewanego terminu kolejnej miesiączki odlicza się 14 dni-na ten dzień przypada owulacja. Dni płodne są ok. 5 dni przed owulacją i dzień po owulacji.

Gość artyleria26
Dni płodnych się oblicza - metoda kalendarzowa jest nieskuteczna bo owulacja może sie przesunąć. Może zacznij sobie określać je na podstawie temperatury? Albo kup sobie jakiś mikroskop owulacyjny, dobre są takie urządzonka a tanie