Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kati19323

Szukamy kobiety do trójkąta,jest tu chętna?:)

Polecane posty

Gość ewa86_les
A ja szukam kobiety do łóżkowych igraszek ze mną. Mam 29 lat, szczupła, zgrabna blondynka. Marzę o zrobieniu minetki innej kobiecie. Naszemu spotkaniu miałby przyglądać się mój mąż. Nie przeszkadza mi jeżeli twój mąż / parter / kochanek też będzie nas obserwował. Mój mail to ewa86_les@wp.pl

Gość Justin69
razem z chłopakiem szukamy pani do trójkąta, mamy 24 lata. Jakaś chętna?

Gość zboczuchy
Witam serdecznie wszystkich szczególnie forumowiczki ponieważ razem z chłopakiem szukamy dziewczyny do spotkań w troje szukamy przyjaciółki na dłużej najlepiej samotnej kobiety z która mamy zamiar sie piescić xd zawsze chciałam tego spróbować z druga kobietą a mój facet...hmmm da rade nas zaspokoić xd Ja atrakcyjna 20/171 szczupła z podobno niezłym cycem xd mój facet 25/182 również atrakcyjny i bardzo sprawny mieszkamy w okolicach Tarnowskich Gór(Śląsk) Pozdrawiamy i czekamy zboczuchy@onet.pl

Gość parka_szuka_pani
Hej, tez chcemy spełnić swe fantazje:)Ja wysoka(173), ruda i szczupla,on ciemny brunet,196 cm,przystojny. Jesteśmy kulturalni i na poziomie. Nigdy tego nie robiłam z kobietą i chciałabym spróbować w obecności mojego ukochanego który by się do nas przyłączył.Mam 22 lata, moj partner 32. Szukamy kobiety w podobnym wieku szczupłe, zadbane i z poczuciem humoru. Okolice Katowic i Opola. Pozdrawiam:) mail: parka.szuka.pani@gmail.com

Gość michalkad80
Ja i moja partnerka szukamy dobrze wyglądającej dziewczyny do trójkata, najchętniej blondynki. Oboje dobrze wyglądamy, ćwiczymy na siłowni, jesteśmy towarzyscy i zainteresowani jednorazową przygodą - to ma być prezent na urodziny mojej partnerki. Warszawa. Kontakt: Michalkad80@gmail.com

Gość Dzasta12
Siemak ja też szukam dziewczyny do trójkąta. Może któraś chętna ? Zalezy nam na czasie. Oczywiście jednorazow. Jesteśmy z trójmiasta ja i mój chłopak. Któraś chętna to proszę o kontakt justyna.bietzke@onet.pl

Gość szukamtrojkata.pl

Na serwisie szukamtrojkata.pl znajdziesz takie osoby. Glownie trojkaty FFM ale zdarzaja sie tez FMM.