Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanotaretka

Koleżanka chce zniszczyć mi życie

Polecane posty

Gość Nanotaretka

Mam pytanie, bo nie wiem co mam robić i jestem załamana. Moja byłą, dobrą koleżankę poznałam z moim szefem gdyż ona jest architektem a on potrzebował projektanta domu. Koleżanka zaczełą z nim sypiać. Myślałam, ze wszystko między nami bedzie ok, kiedy to dowiedziałam się że ona chce zrobić wszystko aby szef a jej kochanek mnie wylał z pracy. Nie jestem dla niej zagrożeniem ani w pracy ani prywatnie, nigdy nie byłam z szefem w związku dlatego mnie to dziwi. jednak ona robi wszystko aby zniszczyć mi życie. Szef traktuje mnie od tego czasu jako gorszego pracownika i stosuje mobbing. A ja mam małe dziecko i kredyt do spłącenia. Pomocy. Tylko proszę nie piszczie porozmawaiajcie z szefem, bo to zbyt delikatny temat. Kiedy raz spróbowała to szef powiedział, ze problemu nie widzi, a robi swoje.

Gość Palomaaa
Gromadź dowody na mobbing, mogą się przydać

Gość Nanotaretka
A co to da jak stracę pracę?

Gość wtedy mozesz zaskarzyc
szefa

Gość wtedy mozesz zaskarzyc
a tak w ogole zacznij sie rozgladac za nowa praca w razie czego i zrezygnuj bo to tylko kwestia czasu jezeli chodzi o wyrzucenie a moga tym tak zakrecic ze zwolnia Cie dyscyplinarnie

Gość Nanotaretka
Ale oni nie mają nic na mnie. Nie mogę zwolnić mnie dyscyplinarnie - ja nic nie zrobiłam! Lubię tę pracę, pracuję już tutaj 6 rok, lubię współpraciwników. Nie chcę rezygnować.