Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-paulisiaczek-

I jak mam uprawiać seks z mężem skoro mnie nie pociąga??

Polecane posty

Gość Farfarella
Już olałam :) Inni są za to wdzięczni.. ;)

JA chodze na siłownię i biegam regularnie. On ze mną nie chce. Podjadac nie podjada. Nie ma na to czasu z tego co mi wiadomo. ZrobiŁAM małe rozeznanie wśród kolegów męża - delikatnie oczywiście.

Gość Farfarella
Body Max może?

Gość ww56547647
wystarczy że mu jakaś dziewczyna powie, że go kocha takim jakim jest i masz po mężu

Gość Farfarella
Olimpu nie kupuj - beznadziejna firma, podle suplementy diety.

Gość rozwód i tyle
bo bez seksu nie ma życia 112 kg nieźle kurwa

Mój mąż waży 100 kg ale ma 193 cm wzrostu. Nie wygląda na tyle. I do tego nogi ma szczupłe. Brzuszek troche mu odstaje. Ale już wprowadziłam lepsze nawyki żywieniowe. Mam nadzieje że brzuszek się spłaszczy :)

Dla żartu bym odpowiedziała "flaga na twarz i za ojczyznę" a tak na serio... to rzeczywiście, rozumiem Twój problem. Wyszlas za mąz za przystojnaka a teraz masz trzesąca się kulke tłuszczu. Gdy ktos jest otyły od dziecka to organizn jest jakotako przyzwyczajony do masy, ale szczupły który znacznie przytyje jako dorosły dośc często podupada na zdrowiu. nadcisnienie, cukrzyca, miażdzyca, nerki siadają, stawy bolą... Nie to, że mam cos do grubasów... ale masz rację, musisz męża odchudzić, nie tylko sla atrakcyjności w łózku ale tez dla jego zdrowia. Z powietrza sie nie tyje... mozna miec tendencje do tycia, ale żeby utyc i tak trzeba jeść. Jeden przemieli 5000 kalorii dziennie i nie utyje a drugi może zjeśc tylko 1500 bo reszty organizm nie spala. Jesli nie je wiecej niz kiedys to znaczy, że metabolizm mu sie rozregulował. Może przydałyby sie badania? Czasem otyłość bierze się z zachwianej gospodarki hormonalnej, czesto osoby z chora tarczyca maja problem z otyłością.

Gość Like it
I jak ? Po kilku latach jest lepiej ? Powiedz co się dzieje :)

Gość Pytajec
Czy rezygnujesz ze WSZYSTKIEGO, co cię nie pociąga? Obierania ziemniaków, chodzenia do pracy ... ? Czy też z rzeczy nielubianych, ale służących TOBIE, nie rezygnujesz, a tylko z rzeczy nielubianych, a służących JEMU rezygnujesz chętnie? Czy nie ma niczego, czego on nie lubi, ale z nich nie rezygnuje z uwagi na Ciebie?

Gość
@Pytajec dziś << Doskonale pytanie!!! Na moich tematach nie raz pojawialo sie stwierdzenie "nie mam ochoty " i to juz jest wytlumaczenie, dlaczego odmawia sie seksu facetowi, ktorego podobno sie kocha. To niech taka pani powie swemu szefowi, ze dzis nie ma ochoty pracowac!

Gość gość
A podobno to faceci lecą na wygląd, tylko że facet mając w domu grubą lochę i tak czasem ma ochotę na seks z nią. Gdy się kogoś kocha na serio, to nie patrzy się na jego wygląd.

Gość
@ gość dziś ...Gdy się kogoś kocha na serio, to nie patrzy się na jego wygląd.<< Patrzy, patrzy, ale raczej z czuloscia i przez pryzmat tego jak osoba wygladala w czasach gdy rodzila sie milosc.

Gość gość
Dokładnie patrzy i to jeszcze jak !!!! Znajomy po 9latach małżeństwa,zmusza się do seksu z zoną i sam jej mówi ze zawału może dostać jak tak dalej będzie wyglądać,a kobita ma wzrostu 160cm a wazy koło 90kg to sobie to wyobraźcie tragediaaaa . Jak wchodzi po schodach to sapie !!! dyszy !!! cała czerwona jest ,a w domu wiadomo na misjonarza jest bo baba by mu się przekręciła jak by miała więcej wysiłku .

Gość gość
ech mam troszkę podobnie!!!!!! podoba mi się inny, pewien znajomy. dałabym mu się ostro zerżnąć. ale ....:O

Gość
@gość dziś [10:41<< Ale uprawia z nia seks, a nie stwierdza, ze juz mi sie nie podobasz, wiec seksu nie bedzie!

Gość
@ gość dziś ech mam troszkę podobnie!!!!!! podoba mi się inny, pewien znajomy. dałabym mu się ostro zerżnąć. ale ...<< Mozliwe, ze twojemu facetowi podoba sie sasiadka i tez chetnie by ja zerznal. Ale fetysz wiernosci nie pozwala ani tobie ani jemu.

Gość gość
Wiesz fizyczność to jedno, a osobowość i zaufanie to drugie,nigdy nie odmówił swojej kobiecie ,wiec tak komin ma czyszczony regularnie choć to masę roboty taką babę obracać ,ale ostatnio coś wspominał ze pomału walczy z jej nadwagą i ona tez juz cos z tym robi

Gość gość
faceci po slubie zazwyczaj tyja i zamieniaja sie w kupe tluszczu, malo ktory zostaje taki jak byl :(

Gość gość
Rescator555 dziś @ gość dziś ech mam troszkę podobnie!!!!!! podoba mi się inny, pewien znajomy. dałabym mu się ostro zerżnąć. ale ...<< Mozliwe, ze twojemu facetowi podoba sie sasiadka i tez chetnie by ja zerznal. Ale fetysz wiernosci nie pozwala ani tobie ani jemu. aaaaaa moje sąsiadki mają 80 lat :D:D:D:D:D:D:D

Gość
@gość dziś aaaaaa moje sąsiadki mają 80 lat<< Ale moze maja fajne wnuczki...