Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka miki gra z guziki

On chce romansu:-( Tylko i wyłącznie.

Polecane posty

Poznałam fajnego faceta, spotkalismy się pare razy były buziaki i przytulanie. No i myślałam,ze w niedługim czasie to przerodzi się może w jakiś związek, a on własnie dziś napisał mi,ze na zaden związek nie mam szans z jego strony. Przeprosił,napisał,ze nie chciał mnie urazić. I możemy od czasu do czasu się spotkac. To napisałam: sam nie wiesz czego chcesz.A on: wiem, seksu. Kurwa, jest mi tak przykro, na zaden romans się w życiu nie zgodzę. A napisał do mnie niedawno: co tam porabiasz ciekawego. Palant:-(

Gość mistrzyni zup
przynajmniej nie ściemnia, nie masz powodu być na niego zła

Gość o żesz.....
typowy skurwiel, myśli że porucha bez zobowiązań. nie odpisuj tej męskiej szmacie, miej honor

Gość mam nadzieję, że ta wizja się
masz bardzo klarowną sytuację, nie możesz być na niego zła

no dobra jasną sytuacje mam, ale przez miesiac się spotykaliśmy. Przytulał mnie, calowal, trzymał za reke. A nagle ze o seks chodzi. A naprawdę bardzo mi się podobał.

Gość BabaTroszkę DoTyłu
Wszyscy chcą seksu bez zobowiazań. Jak słysze to "bez zobowiazań" to sie we mnie gotuje. Co to właściwie znaczy? Spotykamy się, pieprzymy i rozchodzimy? A której normalnej kobiecie się to podoba? A gonią się na wiosnę jak psy. :o

Gość kjuhgkijuhgk
No jakbym slyszala swoja historie :) Dokladnie to samo przerabialam i az sie zastanawiam czy nie trafilysmy na tego samego palanta. Skad ten facet jest? Z jakiego miasta?

"kobiecie się to podoba? " zawsze się znajdzie odpowiednia ilość, aby pokryć zapotrzebowanie

Skad ten facet jest? Z jakiego miasta? z Rzuszcz koło Pobłocia

Mi się to nie podoba. W sumie to przyznam,ze narobiłam sobie nadziei. A on do mnie pisze: sliczna, mała, malutka. Usunęłam już jego nr, ale znowu się odezwal:-( kurwa, po co to wszystko było? Wczoraj byliśmy u niego to było miło, ale nawet nie próbowal mnie ze tak nazwę " macać", miła rozmowa i buziaki

Myszka miki gra z guziki Skad ten facet jest? Z jakiego miasta? z Rzuszcz koło Pobłocia-PODSZYW z pomorskiego

Gość bluebell88288
Im zawsze chodzi o seks. Dlatego nie dawaj mu tego, czego chce, a zwracaj uwagę na swoje potrzeby. A to, że na początku przytulał, całował, to tylko taka gra. Olej go, to nie jest ten typ, na którego warto tracić czas.

Gość olej dziwkarza
jeszcze oszukiwal Cie przez miesiac

" Mi się to nie podoba" dlaczego jeszcze mu tego nie powiedziałaś?

Gość balbina26
Dobrze,ze Cie nie wykorzystal i nie zostawil dopiero bys lamentowala.Ciesz sie,ze przedstawil sprawe jasno a nie klamal jak wiekszosc...

Gość Myszka Miki w pantalonach
a ja ci powiem, że lepszy uczciwy dziwkarz niż nieuczciwy mąz który ci słowa prawdy nie powie i olewa cię przy pierwszej nadarzającej się okazji jak mu tylko chętna dupa pojawi się na horyzoncie ...

" jeszcze oszukiwal Cie przez miesiac" w jaki sposób ją oszukiwał?

oczywiście,że oleje, to nawet nie ma , co dyskutować. ale kurde tak sie cieszyłam, taka byłam podekscytowana kazdym spotakniem. Jak się w niego wtulałam to nogi się pode mną uganiały, jebany aktor.

Gość olej dziwkarza
gral, ze chce normalnej relacji, jakby byl taki fair od razu powiedzialby czego naprawde chce a nie wkrecal dziewczyne:o

Powiedziałam,ze tak jak dla niego zwiazek nie wchodz w gre , tak dla mnie romans. a to oszukiwanie to chodzi o grę: czułyl męski, dbał o mnie. A chciał jedynie seksu, tyle mnie zwodził. Byłam taka szczęsliwa. czekałam na smsy od niego

dziewczę... znam mężów którzy żenią się i przysięgają przed Bogiem jedynie dla dziury i to jest dopiero skurwysyństwo

"gral, ze chce normalnej relacji" nie do końca mogę się z tym zgodzić, nikt niczego nie deklarował, on nie musiał bo dostawał to czego oczekiwał, a ona to......nie wiem

W sumie to coś mi przyszło do głowy... Dlaczego on nie chce związku? Może jest zajęty

Ale przecież nie uprawiałam z nim seksu, nie doszło do niczego poza pocałunkami. Pewnie już nie mogl wytrzymac, w zwiazek nie chciał się bawić a ruchać się chciało, wiec pekł i się przyznał. sama już nie wiem

uhm... zajęty wyrywaniem kolejnych naiwnych :D

" Ale przecież nie uprawiałam z nim seksu, nie doszło do niczego poza pocałunkami. Pewnie już nie mogl wytrzymac, w zwiazek nie chciał się bawić a ruchać się chciało, wiec pekł i się przyznał." dziwnie to interpretujesz

on po prostu zinterpretował Twoje zachowanie w ten sposób, że Ty jesteś gotowa pójść na całość, bez zbędnego gadania, mógł pójść do końca a mimo to uznał, że trzeba sobie to wyjaśnić a skoro Ty się do tego nie garniesz, więc on zaczął temat

Gość Żeberko
Przynajmniej chłop określił się na początku. A co powiesz o takich, którzy kołują dziewczynę przez kilka lat.

Gość olej dziwkarza
niby co, ze Autorka chodzila wyzywajaco ubrana i nagabywala go o seks:i stad czul, ze ona chce tylko seksu, no nie gadaj bzdur:o facet chcial a wkrecic zeby dala sie przeleciec, mial nadzieje, ze juz sie zauroczyla i zgodzi sie na taki uklad:O