Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lietta2

Hemoroidy u 3 letniego dziecka??????

Polecane posty

Gość lietta2

Witam mamuśki, borykam się z pewnym problemem a więc... moja córka ma 3 latka od około 9 miesięcy zaczęła wstrzymywać kupkę, zaczęło się od tego, że miała ostrą biegunkę przy grypie żołądkowej, no i pod wpływem stresu i strachu zaczęły się problemy z wypróżnianiem. Myśleliśmy, że to może zaparcie, ale okazało się, że córka jednak wstrzymuje, ponieważ po włożeniu czopka kupka od razu wychodzi, dosłownie po sekundzie . Ale córka nawet sama mówi, że boji się robić kupy i trzyma. Jednak z dwa razy po zrobieniu kupki przy podcieraniu zauważyłam na papierze malutkie ilości krwi. Czy możliwe jest żeby przez wstrzymywanie kupy zrobiły się dziecku hemoroidy? co prawda na odbycie nie widać żadnych hemoroidów, ale być może są to wewnętrzne?

Gość nie to nie to
to nie sa hemoroidy, chyba, ze wwidzisz cos przy odbycie po wyproznieniu zaraz. Podejrzewam raczej, ze jak ona wstrzymuje jakis czas to koncowka zasycha i podraznia przy wyproznianiu stad ta krew - tak jakos mi lekarz tlumaczyl

Gość nie to nie to
to nie sa hemoroidy, chyba, ze wwidzisz cos przy odbycie po wyproznieniu zaraz. Podejrzewam raczej, ze jak ona wstrzymuje jakis czas to koncowka zasycha i podraznia przy wyproznianiu stad ta krew - tak jakos mi lekarz tlumaczyl