Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedaćgoczy nie

kupilibyście tablet za 200zł z androidem?

Polecane posty

Gość sprzedaćgoczy nie

i opcje takie jak troche do czytania, wgrany adobe, reader, 2 notesy, latarka, inne bajery kilka gier, open fm, internet chodzi w miare szybko (ma wifi) ekran 7'' kupilibyscie?

Gość sprzedaćgoczy nie
a i jeszcze programy do grafiki, obróbki zdjęć, mozna karte włożyć, kamera jest itp. zastanawiam sie czy go sprzedać... bo w sumie nie jest mi potrzebny :O

Gość JakiBakiMaki
200 zł? co on z biedronki?

Gość kroniszonkkaaa
nie kupuje takiego badziewa dobry telefon z androidem zaczyna się od 400 złotych i też do wielu rzeczy się nienadaje tylko do podstawowych funcji (bo zaraz zabraknie ramu) tak wiec ten twój tablet to musi byc toatlny szmlec

Gość kroniszonkkaaa
daj jakiemuś małemu dzieciakowi w rodzinie i nie będzie żalu jak rozwali

Gość sprzedaćgoczy nie
to nie telefon, nie ma funkcji dzwonienia, kupiłam głownie po to by mieć rozrywke w wolnym czasie np. jak gdzies czekam, albo łączyć sie z internetem jednak widzę,że to troche niewygodne (nie używam telefonów dotykowych)...sprzedałabym i kupiła coś z normalną klawiaturą :O :(

Gość sprzedaćgoczy nie
dobra, chyba sprzedam go za 300zł żeby nie wzbudzać podejrzeń, że coś z nim nie tak (bo ogólnie jest fajny, nawet sie juz po paru dniach zżyłam :)) ale z drugiej strony to niepotrzebny gadżet

Gość JakiBakiMaki
W biedronce był kiedyś za 300. Shit taki ale ludzie i tak kupują.

Gość abcdefgkobieta
przede wszystkim jaka firma i ile za niego dałaś? bo za 200-300zł można kupić jakich chiński badziew na allegro, ale to nic nie warte, więc czegoś takiego bym nie kupiła, ale jeśli np wzięłaś jakiś porządny z umową abonamentową i chcesz się pozbyć bo Ci nie wygodnie to bym kupiła. Więcej szczegółów ;)

Gość sprzedaćgoczy nie
to pewnie powiecie, że szit :( lark ja go własnie rozpracowuję i coraz bardziej mi sie podoba. chyba wystawię na allegro a jak nikt nie kupi to trudno :)

Gość ofeyjryjjy
tablet to dziadostwo.Za duzy do kieszeni bardziej poreczny od laptopa a ma funkci prawie tyle co telefony czyli do niczego sie nie

Gość sprzedaćgoczy nie
no nie zmiesci sie do kieszeni ale do damskej torebki :) lzejszy i poreczniejszy niż netbook, wiecie co, 2 dni z tabletem to był koszmar, żałowałam że go kupiłam, a teraz już sie oswoiłam i jest cudny! pokochałam go :) internet śmiga, chociaż do pisania nie jest zbyt wygodny, no ale lepsze to niż nic a nie kosztował 900 zł czy 1999 więc nawet jak sie zgubi popsuje to nie bedzie mi tak żal

Mógłbym kupić, ale nie w biedronce czy polo, bo nie mam pewności czy tam tablet był odpowiednio przechowywany. Na wasserman.pl widziałem tablety Vedia, Lark i Overmax w podobnych cenach i to może tam bym celował w tablety.

Gość gość
Ja od siebie mogę polecić markę tabletów manta. Za produkt ten zapłacimy o blisko 1/3 mniej niż za te bardziej znanych marek o tych samych parametrach. Jeśli ktoś potrzebuje tani tablet do podstawowych codziennych czynności, nie mówię tutaj o graniu w bardziej wymagające gry to ze szczerym sercem mogę polecić ten model link . Sam go posiadam i poleciłem go szwagrowi i działa jak szalony. Moim zdaniem nie warto przepłacać jeśli szukamy budżetowego tableta do przeglądania stron internetowych, oglądania filmów i przeglądania plików pdf itp. Pozdrawiam.