Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chaotique

PODEJRZENIE chlamydia

Polecane posty

Gość chaotique

Witam, Jestem na stałe z partnerem dwa lata, od pół roku staramy się o dziecko i niestety się nie udaję. Czytałam, że objawem tej choroby może być problem z zajściem w ciąże. Zaznaczę, że nie choruję, nie czuję się gorzej, nie mam nietypowych plamień. Kilka miesięcy temu byłam badana przez ginekologa (nadżerkę miałam mrożoną kilka lat temu, cytologia wypadła dobrze). Natomiast mój partner ostatnio czuję się źle, często łapie przeziębienia i drętwieją mu palce u nóg (pracuję fizycznie, więc może być to związek z jego pracą). Jestem jego trzecią partnerką, ja natomiast miałam kilku partnerów. Czy to może mieć związek z chlamydia?

Gość ho ho ho kochana
objawy moga byc rozne i nie siwadczy to o chlamidi te bakterie robi sie raczje z wymazu lub badania krwi a pol roku to nie jest dlugo jeszcze

Gość pierwsze słysze
nie pisz niestety bo do roku masz czas na zajscie w ciaze a skad ci sie ubzdurala chlamidia:O:D

Gość pierwsze słysze
a chlamidia to nie choroba tylko bakteria tak na przyszlosc

Gość chaotique
przeczytałam na jednym forum, że właśnie jedną z przyczyn może być ta bakteria.. jesteśmy ze sobą trochę, więc chyba wcześniej pojawiłyby się objawy?

Gość pierwsze slysze eee
Natomiast mój partner ostatnio czuję się źle, często łapie przeziębienia i drętwieją mu palce u nóg ze co??? pd kiedy to jest przyczyna?chlamidi? pierwsze słysze staracie sie pol roku dopiero po roku lekarz zaleca badania Wyluzuj

Gość chaotique
bóle stawów i często choroby mogą być przyczyną przecież..