Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoczka899909

Czy jeśli kupuje się mieszkanie to płaci się jeszcze za nie czynsz???

Polecane posty

Gość my kupilismy
mieszkanie 4pokojowe i mimo rat kredytu płacimy czynsz 1000zł

Gość MonikaDddd26
też mam od dwóch lat mieszkanie własnościowe - nowiutkie. Niestety i tak trzeba płacić czynsz + rachunki. Tyle dobrego, że woda i gaz jest w czynszu i często mam nawet nadpłatę, więc co jakiś czas płacę niższy czynsz. Z rachunków to tylko za prąd płacę.

Gość gość
Ha,ha, wPolsce ciagle inaczej, odnosniemieszkan wlasnosciowych...30 lat mieszkam w U.S.A. gdzie kupilam wlasnosciowe mieszkanie, 2 sypialnie, 2 lazienki, pokoj goscinny, kuchnia i jadalnia...Place wylacznie za tzw.maintenance czyli wywozka smieci, przystrzyganie trawnikow, wode,plus czyszczenie basenu...Lokator wynajmujacy placi 1200$, ja za swoj maintenance $120, miesieczne ...I tak chciala to rozegrac w swoim czasie nasza poslanka do sadu w Hadze ...Od razu z rzadu znikla...

Gość Raa.
Dnia 5.05.2012 o 23:10, Gość zaciekawił mnie temat:P napisał:

czynsz to płacisz zdministracji za to,ze uzytkujesz lokal. a mieszkanie kupujesz,zebys miała dla sieebie na własnosc. ja kupiłam w 2007 r,płacę ratę + wszystkie media(prąd,gaz,czynsz itp) ludzie są dziwni. tylko jak kupisz sobie dom moja droga to nie będziesz płaciła czynszu. a swoją drogą --ile masz lat,ze zadajesz takie pytania?

Ludzie są dziwni że sie na to zgadzają. Krótko mówiąc ludzie zgadzają się że są okradani a nawet sier na to godzą na zlodziejskie triki