Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Biotebal - wypadanie włosów.

Polecane posty

Gość gość
U mnie efekty zauważyłam po około 6 miesiącach regularnego zażywania Biotebal . Włosy zdecydowanie mniej wypadają i ogromny wysyp baby hair.

Gość gość
A ja polecam: Noble Health Class A Collagen, Gelacet Plus oraz wcieranie Bioxsinr.

Gość gość
Biotebal w ogóle nie zrobił żadnej różnicy. Strata czasu. Coś jakby drgnęło po Vitopilu

Gość gość z olsztyna
Biotebal biorę od ok 4 m-cy, wypadanie wlósów znacznie się zmniejszyło, dodam że między czasie też farbowałam włosy ale to nie zwiększyło wypadania, jest dobrze :)!

Gość Uwaga na nowości
Jak sama nazwa wskazuje - na wypadanie włosów. Po zastosowaniu szamponu Biotebal, włosy zaczęły mi drastycznie wpadać.... natychmiast odstawilam Biotebal, po którym zastosowałam Ketoxin forte szampon wzmacniający. Teraz czekam aż włosy dorosną. Jestem załamana.... nigdy wiecej nowości i super wynalazków.

Gość gość
Warto wypróbować tą odzywkę https://molash.pl/ Ja jestem mega zaskoczona jej skutecznością i tym że doskonale po miesiącu stosowania wzmocniła moje rzęsy. Naprawdę się wydłużają.

Gość gość
Mi pomogły dopiero tabletki biotebal z biotyną. Wcześniej różne wcierki robiłam, ale nie było poprawy. Po biotebalu już po kilku tygodniach wypadanie bardzo się zmniejszyło

Gość gość
cudo to seria zastrzyków w skóre głowy dr.Cyj. to naprawdę czyni cuda. już po pierwszy zastrzyku zatrzymało się wypadanie. a po kolejnych siwe stały się ciemniejsze , a nowych włosów pojawiło się tyle że cho cho

Gość gość
Jak dla mnie ten produkt jest rewelacyjny. Po kilkumiesięcznej terapii nie tylko włosy przestały mi wypadać, ale też pojawiło się mnóstwo baby hair. Polecam

Gość gość
biotebal jest naprawdę świetny. Biorę ten lek od ponad miesiąca i widzę, że włosów wypada mi znacznie mniej. Mam też wrażenie, że wyglądają na zdrowsze

Gość gość
Dopiero jak zaczęłam brać tabletki biotebal, to udało mi się skutecznie zahamować wypadanie włosów. Biotyna zadziałała jak trzeba i po jakimś czasie włosy nawet zaczęły odrastać

Gość Dominika

Uzywam biotebal juz od 1 miesiąca wcześniej używałam innych tabletek ale dopiero przy używaniu biotebal zaczely mi rosnąć włosy widać dokładnie przy skroniach A do tego moje paznokcie rosną jak szalone. Zawsze moje paznokcie wolno rosły A odkąd zaczęłam używać biotebal to rosną jak szalone dokładnie to widać przy hybrydzie. A włosy no cóż rosną tez i to widać bo mój wzrost już jest widoczny po  tyg od malowania i to spory odrost. Nie powiem że wgl mi nie wypadają włosy ale na pewno wypada ich mniej niż przed używaniem. Jak najbardziej polecam

Cześć Mi kiedyś bardzo wypadały bardzo włosy, koniec końców użyłam specyfiku z tej strony: wlosomaniaczkapl.wordpress.com moje włosy wróciły do normy 🙂