Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffd

nie radze sobie ze swoja psychika, zyciem

Polecane posty

Gość gffd

ciagle placze, nic mnie nie cieszy, nie potrafie sie uczyc, popadam w straszna apatie, zlosc, do tego poznalam 3 miesiace temu chlopaka, spotkalismmy sie 3 razy na kilka dni, bo mieszka ponad 100 km ode mnie, bylo cudownie, byl czuly, kochany itd, pozniej stwierdzilismy, ze zrywamy zanajomosc, prawie 2 tygodnie ciszy, odnowilismy to, znowu pisal czule rzeczy, po czym stwierdzil, ze on nie chce zwiazku, ze chce traktowac mnie normalnie, nie chcial spedzic ze mna majowego weekendu, ale kontaktu nie chce zrywac,a i tak milczy. Do jeszcze bardziej poteguje moj stan, przez swoje emocje zawalam nauke, prace mam 22 lata przedtem napisal do mnie smsa "dobrze sie bawisz" nie odpisalam to teraz napisal znowu "na pewno dobrze :) pozdrawiam :)" i dalej mam zamiar nic nie pisac. przez moj dzisiejszy stan nic sie nie nauczylam, nie poszlam do pracy ;/ nie moge tak dalej

Gość gffd
to jest straszne, byl ze mna tak blisko, mial takie plany, mowil takie rzeczy, a teraz pisze mi pozdrawiam

Gość mastes
pisze to bo teskni za toba ale otwarcie sie nie przyzna wiec wymysla jakies pierdoly nie odpisuj mu a wymięknie i sie przyzna do tego

Gość gffd
nie odpisze, ale znajac jego, po jakims czasie napisze, ze rozumie ze ja nie chce to ja wtedy odpisze, ja rozumialam jak ty sie oddalales, jak nie odzywales sie, wiec mam nadzieje, ze teraz ty zrozumiesz, ze mi nie zalezy. jesli bedzie jemu zalez powalczy jak nie nie mam czego zalowac

Gość mastes
na koniec dopisz- pozdrawiam.

Gość gffd
ale jaki on samowystarczalny zadaje pytanie sam na nie odpowiada zloto nie facet;/

Gość gffd
naprawde nie wiem jak juz posttapic ;/ bo ja pokazalam, ze mi bardzo zalezy,wiec nie wiem czy az tak odpuscic

Gość gffd
up

Gość gffd
Podnisze

Gość nie chce mi sie pracować
napisałaś, że postanowiliście urwać znajomość, z czyjej to inicjatywy? ale szczerze, ktoś musiał pierwszy ten pomysł zaproponować no i kto pierwszy po tym postanowił wznowić tą znajomość.

Gość gffd
Raczej ja mowilam o koncu, bo po tym wszystkim mialam dosc jego obojetnosci, ale on ciagle powtarza, ze nie chce calkowicie urywac kontaktu, ze chce normalnej znajomosci

Gość gffd
Up

Gość gffd
Up