Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

O czym marzyliście w dzieciństwie?

Polecane posty

Ja zawsze marzyłem o tym by mieć wille z basenem, robić kariere w show biznesie i ciągle to nowe skandale. Jak narazie jestem gwiazdą na kafe. I mogę wam powiedzieć jak ma na imię przerwa między palcami 90 :)

Gość czytam bo lubię
A ja marzyłam o rtm, żeby matka do nas wrócila, ojciec zeby przestał pić, a ja żebym miała co jeść.

Współczuje. Jak widzisz w moich linkach w stopce ja również miałem ciężki dzieciństwo.

Gość dyrektorke srycipa
znowu udajesz faceta? to już nudne 💤

Gość dyrektorke srycipa
💤

Ja marze o: - wielkich pieniądzach - karierze w show biznesie - o zdrowiu i urodzie (bo to najważniejsze) - i o bezpłodności :)

Gość ja marzyłam o
domku dla lalek,i samochodzie dla lalki barbie chciałam być nauczycielką albo modelka i żeby tata wrócił do nas ....... poszedl w tango i nie ma go już 30 lat mam nadzieję że nie bedzie mnie szukał jak zniedołężnieje

Ja też marzyłem o swoim pokoju ale go nie dostałem. Do tej pory ja biedne dziecko mieszkam z rodzicami i co ma mały chłopiec w takiej sytuacji zrobić? Ojciec wersalka Mata amerykanka I ja łóżko polowe na którym jest połozony materac, taki materac jak się na basen bierze.

hm .. marzyłam że będę piękna sławna i bogata :D no ale chuja z tego oczywiście wyszło :O :D

ja zawsze chcialam miec w domu zwierzyniec pelno kotow i ogolnie duzo roznych inyych dziwnych zwierzat, chcialam byc slawna, tylko dlatgeo ze mialabym slawnego meza, pozatym imprezy , kasa i piekne kobiety

A jakie wiekowo lubisz? może ja bym się załapała? strzelimy se po minetce?

Gość oki oki
o wypasionym wozku dla lalek, zajebistej barbi z domkiem :D

Gość nakrętka od butelki
żeby zostać piosenkarką - nadal o tym marzę:) bardzo chciałabym śpiewać no i marzyłam o swoim pokoju :) a teraz to o wielkiej miłości- która chyba jednak nie istnieje, eh;O te 2 rzeczy a byłabym taka szczęśliwa...

Gość jhghgjhgjg
jak byłam mała to marzyłam o psie i o bracie. (miałam już o rok starszą siostre) marzenie o bracie się spełniło, o psie nie :) brat ma dzisiaj 15 lat i kocham go nad zycie