Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjezraw

Jak trener od podrywu mówi mi że gustuje w tych tęższych kobietach to

Polecane posty

Gość jjjjjezraw

już wiem, że to oszust ....

Gość jnbk
Tak jak Pierre Dukan, ten od diety. Stwierdzil, ze osobiscie woli grubsze, ciekawe dlaczego ;)

Gość Petronela z pipidówy
dlaczego? większośc kobiet ma kompleksy na tle wagi a więc są łatwiejszym celem dla manipulanta :D

Gość 42244
Ale faceci, którzy wolą grubsze, też istnieją, prawda? Więc nie o każdym można powiedzieć, że oszuści. To, że spec od odchudzania woli grubsze moim zdaniem mozliwe. Pewnie sam byl w takim razie grubszy, a ja widzę, że jak ktoś przytyje, to zaczynają mu się osoby grubsze podobać, bo człowiek zawsze szuka kogoś podobnego do siebie

Gość jnbk
To nie tak. Po prostu wiekszosc ma efekt jo-jo po diecie Dukana, wiec musi sie jakos ratowac

Gość KeeperOfSecrets
Dlaczego zakładacie że oszukują? Znałam 4 facetów którzy lubili teższe, ten z nich które lubił naprawdę grube (100 kg i więcej), miał 30 lat, był wysoki, przystojny i muskularny (reszta wyglądała przeciętnie, ale akurat ten jeden był super ciachem). Drugi powiedział, że dziewczyna mogłaby mieć najpiękniejszą twarz, ale jeśli jest szczupła to nic z tego. Też byście uznali, że oszuści?

Gość 523523
Samotny Romantyk > bo kobieta to kobieta. Sądzisz że wszystkie szczupłe mają taki sam charakter, upodobania, łapią się na te same teksty, a wszystkie grube są dokładnym przeciwieństwem ?

Gość trener od podrywu???!!!
WTF?

taki Tomasz Kamel ma kasę, wgląd i pozycję w TV. Mógłby się umawiać z fotomodelkami . A kogo sobie wybrał ? Czyli to możliwe

Gość asdsdaadsdsa
No dobra, ale laska Kamela jest milionerką :P