Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulah

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość madziulah

witam. Spóźnia mi się już 2 tyg. okres (ostatni był 25.03) dziś 44 dzień cyklu. W środę 2 maja zrobiłam test i druga kreska była widoczna ale zdecydowanie blada. Tego samego dnia zrobiłam test Beta z krwi i wynik był 93,8. Dodam, że owulację miałam ok. 25 dnia cyklu. Powtórzyłam też test i kreska znowu widoczna ale blada. Jutro chcę powtórzyć Betę i jestem umówiona do lekarza. Dodam też, że walczę z zakażeniem i od tygodnia biorę antybiotyk Bioracef - jutro ostatni raz - uprzedziłam lekarza, że mogę być w ciąży. A moje pytanie czy antybiotyk może wpłynąć na ta bladą kreskę i czy waszym zdaniem to na pewno ciąża. Ja wariuję już ze szczęścia i chyba bym się załamała gdyby jutro lekarz powiedział, że to nie ciąża. Ale beta chyba nie kłamie? Pozdrawiam

Gość jestem szalona
ilu dniowe masz cykle? czy wczersniej milas opznienia jakies?

Gość madziulah
cykle mam około 30-31 dniowe. A o dzidzie się staramy. No i ta beta - chyba nie byłoby takiej wartości gdyby nie ciąża? Sama nie wiem czekam na jutrzejszą wizytę jak na gwoździach...

Gość jestem szalona
ja nie znam sie na interpretacji wynikow bety bo ja robilam test druga kreska bylla slabo wyrazna ale po 5 minytach byla mocno czerwona i byla ciaza... najlepiej p[oczekaj na ggina :) szczescia zycze :)

Gość madziulah
wiesz na karcie z wynikiem były podane normy bety i niby 93,8 to ok. 3-4 tydzień ciąży. Wynik od 5 wskazuje już na wczesną ciążę. Ale i tak się boję. Mam nadzieję, że test z krwi jest nieomylny ;)

Gość jestem szalona
no i tego ci zycze :) grastuluje :)

Gość jestem szalona
ARA ja znam przypadek ze beta klamala wiec nie mow ze nie :) ale autorce zycze jak najlepiej

Gość madziulah
dzięki mam nadzieję, że będę jutro już pewna na 100% :)

Gość najwazniejszy jest przyrost
najwazniejszy jest przyrost bety, od niego wszystko zalezy - jask urosnie odpowiednio duzo to ok, jak nie - to slabo :/

Gość kickaaa
jesteś w ciązy,beta to potwierzdiła na 100%