Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolejanka

nie mogę schudnąć

Polecane posty

Gość olaolejanka

witam. mam 27 lat,przy wzroscie 170cm waze 85 kg. i ni cholery nie moge schudnac,nie jem bialego pieczywa i ziemniakow. zastepuje ziemniakiroznymi kaszami. slodycze ograniczylam do niezbednego minimum:) kawalek czekoladki co drugi dzien, napojow gazowanych nie pije - nie lubie. pije za o hektolitry wody niegazowanej. dwa razy w tyg chodze na aerobik, niedawno dostalam od meza rower to sobie smigam przynajmniej raz dziennie 40-60 minut. i co? i jajco! dwa lub trzy kg mniej przez miesiac. i stop. moze moj problem polega na nieregularnosci posilkow? ale mam malego brzdaca 9 miesiecy i przy nim o jakakolwiek regularnosc raczej ciezko. pomocy... niech mi ktos cos doradzi. chcialabym schudnac chociaz 5 kg do momentu kiegy synekskonczy rok czyli do konca sierpnia

Gość lody vaniliowe :)
przyglądnij się swojej diecie w zapewne tkwi problem.

Gość to ja dodam swoje 3 grosze
napisalas, czego nie jesz.. A co jesz? pisz sobie przez tydzien co dokladnie jesz i pijesz z dokladnymi godzinami.. i napisz mi o tym Wtedy Ci doradze co masz zrobic..

Gość marianna pe *
masz 15 kg nadwagi rusz dupsko, sama dieta nic nie pomoże

Gość Doktor Natura :)
na pewno dostarczasz sobie więcej kalorii niż spalasz, napisz jak wygląda twoja dieta.