Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość claudek

tabletki escapelle

Polecane posty

Gość claudek

Hej. Pekla nam gumka pod koniec stosunku ale moj chlopak nie doszedl we mnie tylko na mnie. Po 30h wzielam tabletke. Okses powinnam dostac wczoraj. Dodam ze mam strasznie spuchniete piersi i wrazliwe sutki jak to przed oksesem no i mam syfki. Jak to jest z ta tabletka? Ile okres moze mi sie spoznic?

Gość claudek
Dodam ze poprzedni okres dostalam 3.04 a stosunek odbylam w dni nieplodne bo 4dni przed okresem ale dzis go nie ma..

nie iwem, u mnie sie nigdy nie spoznia, wrecz odwrotnie , po wzieciu tabletki " Po" dostaje sie plamienia ok 3 do 5 dni od wziecia tabletki, ale to chyba roznie bywa zalezy od organizmu

Gość przyjdzie ciotka, nie sraczkuj
U mnie po escapelle przyszła chyba nawet dzień wcześniej, ale u każdego jest inaczej. Ciążę raczej można wykluczyć, więc spokojnie czekaj, bez obaw!🖐️

Gość przyjdzie ciotka, nie sraczkuj
Ja nie miałam żadnych plamień ani po escapelle, ani po postinorze duo. Każdy ma inny organizm, więc nie patrz na innych, ale i nie powinnaś się obawiać!

Ja bralam dosc duzo Postinoru i wlasnie zawsze po ok 3-5 dni pojawialo sie krwawienie, taka jest ogolna zasada dzialania tych tabletek, ze powoduja dodatkowe oczyszczajace krwawienie. Autorko poczekaj jeszcze kilka dni i zrob test

Gość claudek
Na ulotce pisze ze moze sie nawet o 7 dni spoznic. Zwariuje przez ten czas.

Gość blairrr
ja brałam tabletke w poniedzialek, zadnych skutkow ubocznych, tylko wczoraj zaczal mnie bolec brzuch i dostalam dzisiaj bardzo mocne krwawienie wiec chyba okres.. dodam ze ostatni okres mialam 20.04 wiec cos tu nie tak...

Gość claudek
Ciagle brak okresu :-( ile jeszcze czekac? ;/ jutro rano minie 4doba od przyjecia tabletki

Gość csfknnsdkx
ja nie mialam zadnego plamienia, niebezpieczny sex mialam w 10 dniu cyklu, po 16u godzinach wzielam tabletke. Okres dostalam pare dni wczesniej niz powinnam. Jest obfitszy i bardziej bolesny. Escapelle dziala :)

hej. Nie martw sie. nie dojdzie do zapłodnienia i nie bedziesz mamusia. Miałam podobny problem i uwierz mi ze mi pomogło. Okres dostalam po 4 dniach ;)

Gość claudek
Laski jest okres! 4 dobe po tabletce i dzien po terminie spodziewanej miesiaczki. :-)

Gość claudek
mam mdlosci... nudnosci.. cos kolo tego... 4 doba po przyjeciu tabletki i od 2 dni okres. normalne ?