Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubto

zarzadalam piersionka zareczynowego za ponad 1500wj

Polecane posty

Gość rubto

bo moj facet powinien mi taki kupic z wyrazu milosci do mnie. Jesteśmy ze soba 4lata. Tańszego pierścionką nie chce miec

Gość rubto
za ponad 1500zl mialo byc

Gość Niewolnik,
Mówi się, że pierścionek zaręczynowy powinien być wartości dwóch, trzech wypłat. Taki, żeby jednak trochę się na niego pracowało, a nie kupiło od niechcenia. Jak będę się oświadczał to na pewno się do tego dostosuję i pierścionek dla mojej wybranki będzie dużo droższy niż ten z tematu.

Gość niech dorzuci do tego
słownik ortograficzny, bardziej ci się przyda :D

Gość Niewolnik,
Dla jednych ważne, a dla innych nie, ale ja zaręczać zamierzam się raz w życiu, więc będzie bez skąpienia. Jestem optymistycznie nastawiony i mam nadzieję, że jak już się oświadczę to kolejnego pierścionka nie będzie.

Gość rubto
Ale ja jemu Powiedzialam ze pierścionek ma byc za minimum 1500zl a raczej za ponad. A tego jego decyzja jaki kupi. Moze kupic nawet za 4tysiące. Stać go

Gość do Niewolnik
ile masz lat, skąd jesteś, czy masz panią?

Gość Niewolnik,
ze slaska :) a Ty?

Gość rubto
Do kitu jest ten autor ze słownikiem. Ucze polskiego angielskiego i francuskiego. Słowik Wam Kafeterianie jest potrzebny.Widzialam juz wiele okropnych bledow i wulgaryzmów. Wstydzcie sie!

Gość rubto
Mam bogatego faceta wiec moglam nawet zarządac pierścionką za 5 tysięcy zl ale jestem skromna i tego nie zrobilam

Gość Niewolnik,
Mam, ale w tej chwili jeszcze nie zamierzam się oświadczać. Moim zdaniem musi minąć rok bycia razem żeby się dobrze poznać. Na inne pytania nie odpowiem. 12:16 to podszywacz

Gość do Niewolnik
Ja jestem ze świętokrzyskiego. To ile masz lat? Masz panią?

Gość do Niewolnik
ok, w porządku, pozdrawiam. LaeM

Gość .klnouihgiu
zarządałam?? wspolczuje twemu rpzyszlemu mezowi, mam nadzieje ze w pore sie ocknie i zostawi cie rpzed oltarzem

Gość rubto
Janka to Ty jestes Glupia i pusta. Ja jestem wykształcona. Moj przyszly maz jest super i ja jestem super. Zazdrościcie. Bede mieszkac w domu 200m kw a wy w bloku w chacie za kredyt na 30lat ha ha ha ha

Gość rubto
I co łyśo Wam teraz? Tu na kafe nikt nie jest obiektywny. Ludzie z zazdrosci do gardeł dobie skaczą

Gość dghrf
niewolnik - ja też ze sląska :) poznamy się ?

Gość rubto
Tu na kafe ludzie okropne Bledy popełniają. Jestem filologiem ang i widze jak ludzie wpisują angielskie zdania i to z błędami. Kupcie sobie wszyscy slowniki ang-pol bo nie umiećie ang. Jak nie umiećie ang to nie używajcie go bo tylko wstyd sobie przynosićie

Gość rubto
Oj facet juz po jednej wypłacie moze kupic pierścionek za 4 tys zl a Ty Niewolnik musisz na to pracowac pol roku. Żałosny jestes

Gość rubto
Zarządalam pierścionka za ponad 1500zl i facet sie zgodził. Jak sie ma kase to facet problemu nie robi a ja moge sobie zarządac co tylko chce he he

Gość Ohydztwooooo
Już szukała faceta, który kupi jej pierścionek za kilka tysięcy złotych. Żałosna laska (do Niewolnik).

Gość Ohydztwooooo
a Ty Autorko puknij się w głowę, wróć się do podstawówki, albo skoro możesz wszystkiego zaŻądać, zażądaj słownika ortograficznego (tak jak pisał ktoś wyżej;) )

Gość Forever Alaan
Aha A on niby kim jest ? Złodziejem :D ?

Gość rubto
Moj facet na firmę w jednym z największych miast w Polsce, nowowybudowany dom 200m kw, nowe bmw, opel pajero tez nowe. Na wszystko go stać. Zwiedzilam z nim juz pol swiata. A wy to dziady. Macie gowno w glowie i to wy puknijcie sie z łeb ha ha ha ha

Gość rubto
Ochydztwoooo wróć do podstawówki bo tam Twoje miejsce ha ha ha ha ha do kozy wróć he he he he

Gość Forever Alaan
Wiesz, łatwo znaleźć kolesia z kasą... To mnie przeraża, że dziewczyny tak na kase lecą, a ty to jesteś materialistką i tyle :D delikatnie mówiąc...

Gość Ciekawskaaaaaa90
eee ta idiotka szuka zainteresowania durną prowokacją :)

Gość rubto
No i dobrze ha ha ha ha poderwalam bogatego i bede miec dobrze w zyciu. Uczcie sie ode mnie. Tak to sie robi. Mozna tylko powiesić sie wychodząc za biedaka i golodupca