Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna6364

nieslubna córka

Polecane posty

Kochani prosze o porade jestem w bardzo nie zwykłej sytuacjii .jestem w drugim związku od 4 lat jestesmy dobrym małzeństwem ,ja mam z pierwszego związku dwie dorosłe córki które pozakładały juz swoje rodziny ,mój mąż ma z pierwszego córke 25 lat kóra mieszka z matka i swoim chłopakiem kilka lat ,kilka miesięcy temu poprzez jeden z portali społ.odezwała sie do mojego męża dziewczyna ,która twierdzi ze jest jego nieślubna córką ,/ kiedys mąz wspominał mi że była w jego życiu jakaś historia gdzie po wakacjach odezwała sie kobieta twierdząc ze jest z nim w ciązy ale podobno wyparł sie tego /ciekawość mojego męża z chęci poznania nieślubnej córki ,postawiła mnie przed faktem umówienia sie męża na spotkanie z nią poza moimi plecami ,wręćz uzgodnił znia spędzenie dnia w miejscu do którego chciałam pojechac razem z mężem .córka męża z pierwszego małżęństwa obraziła sie na mnie mimo wcześnieszych dobrych relacjii ,gdyz ja uznałam że zaakceptuje te druga tylko gdy będa badania DNA ,mój mąż nie chce tych badań i tez nie jest zainteresowany kontaktem z ta dziewczyną CO ROBIC W TEJ SYTUACJII????

Gość dobre dobre dobre dobre
namow meza na test dna , to wuyjasni wszystko i powie ci co masz robic dalej.

mój mąż nie chce testu!!!! wrecz powiedział ze nie ma żadnych potrzeb i uczuc do tej dziewczyny a jego córka zarzuca mi ze to ja mu zabraniam kontaktu