Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego wychodzicie tak?

Czemu wychodzicie w bluzkach na ramiączkach nieogolone/niedogolone?

Polecane posty

Gość Dlaczego wychodzicie tak?

Czemu wychodzicie w bluzkach na ramiączkach jak pod pachami macie jakiś zarost albo pachy niedokładnie ogolone, z takimi kropkami, śladami zarostu?

Gość ggdfgdfgfd
Po to żebyś się głupio pytał. Ja nawet wychodzę z niedogolonymi nogami i mam wszystkich gdzieś. Komu się nie podoba niech nie patrzy. Nie zamierzam się podporządkowywać pod kogoś. Robię tak jak mi wygodnie. Jak będę mieć taki kaprys to wyjdę nawet nieumalowana i cóż z tego? Zabij mnie za to! No dalej!

Gość Dlaczego tak wychodzicie?
Sama sobie wystawiasz opinię kobiety nieestetycznej. To Twoja sprawa, ale możesz tym odstraszyć potencjalnego faceta, a jeśli już go masz, to Cię w końcu zostawi za to że mu wstyd robisz

Gość ggdfgdfgfd
I dobrze. Chcę normalnego mężczyznę, a nie geja, który u kobiety patrzy na odrost pod pachą zamiast na cycki i tyłek.

Gość pojaką cholerę zakładanie te
debilne legginsy? wiem, żebym się głupio pytał pod tuniką może być sama bielizna, albo najlepiej nic!!

Ten odrost jest po prostu widoczny i psuje wizerunek. Tak jak brudne zęby, brudne paznokcie, brudne ubranie albo wąsy

Gość ggdfgdfgfd
O to czy będę mieć faceta to się nie boję. Poderwać kogoś to najprostsze zadanie pod słońcem. Sto razy brzydsze ode mnie mają facetów i są szczęśliwe. Tymczasem ty myślisz królewiczu, że to, że kobieta ma faceta to jakiś cud i się musi nieziemsko natrudzić. Otóż nie musi.

Gość ggdfgdfgfd
"Ten odrost jest po prostu widoczny i psuje wizerunek. Tak jak brudne zęby, brudne paznokcie, brudne ubranie albo wąsy" E tam psuje. Tacy ludzie co mają z racji pracy często brudne paznokcie też mają partnerów. Wyluzuj człowieku.

Ale jakich one mają facetów? Pewnie jakichś brzydali. A odrostu ciężko nie widzieć jak dziewczyna poprawia sobie włosy na głowie albo podnosi rękę do góry

Gość a dlaczego wy wychodzicie
a plamami pod pachami, brudni, śmierdzący, z brudem pod pazkociami, z przekrwionymi oczami po przepitej nocy, z nieświeżym oddechem? bo się człowiekowi w pewnych momentach po prostu nie chce i bardzo mi przykro, że muszę ci zburzyć światopogląd, ale kobiety nie są w tej kwestii wyjątkiem

brudne ubranie albo wąsy wąsy ????? bo zrobie Ci najazd człowieku

Kobiety z wąsami też mają mężów. Brzydcy faceci też mają żony. Ale nieogolone pachy poza sypialnią związku z jakimś stażem to u kobiety faux pas. Idzie na pierwszą randkę albo rozmawiasz z kolegą a pod pachami ciemne igły na parę lub kilka mm. To nie motywuje by z kobietą się umówić po raz kolejny. Jak facet ma brudne paznokcie bo np. jest mechanikiem i zarabia kupę kasy to kobieta przymknie oko. Ale jak kobieta tyra fizycznie i ma brudne paznokcie to żaden wykształcony przystojniak raczej nie będzie za taką robotnicą latał

No wąsik u kobiet to jest coś strasznie nieładnego

robotnice ceni się za pracowitość i poświęcenie a gdyby wykształcony przystojniaj miał coś w głowie to by nie patrzył na jej wygląd :O 🖐️ pustaku

Gość ggdfgdfgfd
Wiem, że widać, ale cóż z tego? Odrost pod pachami to nie jest widok na poziomie człowieka z odstrzeloną głową żeby trzeba było to ukrywać. Nikomu nic nie będzie jak sobie niechcący popatrzy. Zawsze można odwrócić głowy. Nikt nie będzie się specjalnie pod ciebie, obcego człowieka zmieniał.

A dlaczego wykształcony facet ma być z kobietą co tyra w fabryce, pali papierosy jak lokomotywa, klnie jak facet? A dla mnie odrost pod pachami to coś co powinno być jednak dla kobiety trochę krępujące, a niektóre to się zachowują jakby celowo to chciały demonstrować przed facetami

Poza tym jakaś seksowna letnia sukienka albo kusa bluzeczka na ramiączkach połączone z odrostem pod pachami to niestety kombinacje masakryczne. Ten odrost psuje cały efekt

Gość Demonstruję to, podnieca mnie
jak facet widzi mój odrościk. Nawet dałabym mu do wylizania swoje włosy pod pachą. Wcisnęłabym jego głowę między pachę i kazała długo lizać.

Gość Demonstruję to, podnieca mnie
Dlaczego tak wychodzicie? -- polizałbyś moje włoski pod pachą, jakbym ci pozwoliła to machałbyś językiem jak szalony, a tutaj tylko się wygłupiasz

Ale czy facetów to podnieca? To jest istotne

Nawet ogolonych pach bym nie lizał kobiecie

Gość abcdefgkobieta
Autorze ile masz lat, że nie masz poważnych problemów tylko takimi pierdołami się zajmujesz? Akurat w Polsce to mężczyźni są mistrzami zaniedbanego wyglądu, więc nie jesteś odpowiednią osobą do prawienia uwag kobietom ;)

Gość kici lala
ja jeszcze rozumiem jakbyś pisał o przepoconych pachach, brudnych ubraniach czy tłustych włosach ale odrost pod pachami to jest naturalna ludzka sprawa i nikomu nie obca. I co Ty sobą reprezentujesz jak takie tematy zakładasz.....:O

Mam 24 lata i sam jestem zadbany, pod pachami też się golę. Po prostu dziwi mnie, że nieogolone pachy na widoku są powszechne nawet u młodych dziewczyn?

Po prostu nie raz byłem w sytuacji, że dziewczyny nawet rozmawiając ze mną, patrząc się na mnie podnosiły ręce do góry np. poprawiając sobie włosy, a pod pachami miały jakiś tam zarost

Gość abcdefgkobieta
fuu, dla mnie ogolone pachy u faceta wyglądają strasznie pedalsko... facet ma być zadbany ale męski...

Gość kici lala
a nie przyszło do głowy, że nie wszyscy mają jasne włoski i niektórzy nawet po ogoleniu mają smugę po zaroście, albo kropki... 24 lata i taki buc :D

Gość kici lala
"fuu, dla mnie ogolone pachy u faceta wyglądają strasznie pedalsko... facet ma być zadbany ale męski..." Dla mnie też 🖐️. Ma być umyty, pachnący, ale owłosiony jak MĘŻCZYZNA :classic_cool:

Gość wiosna ach to tyyy
jeszcze tylko by brakowało, żeby mi facet podbierał krem do depilacji bo sobie nogi musi wydepilować :D

Gość abcdefgkobieta
a nie zastanawiałeś się nad tym, że to co najmniej dziwne, że zwracasz tak dużą uwagę na pachy obcych osób?