Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego wychodzicie tak?

Czemu wychodzicie w bluzkach na ramiączkach nieogolone/niedogolone?

Polecane posty

Gość Dlaczego tak wychodzicie?
Po prostu widzę, że kobiety często mają pod pachami zarost na widoku. Lekki ślad po goleniu to większość osób ma, ale tu chodzi raczej o coś widocznego, czyli już odrastającego

A pachy golę bo to jest higieniczne, a prowadzące aktywny tryb życia i nie lubię śmierdzieć potem

Gość abcdefgkobieta
ale w czym Ci to przeszkadza? Ty nie lubisz odrastających pach a my ogolonych u faceta, no ale jaki z tego wniosek? to, że dziewczyny nie golą się dzień w dzień tylko np co 2-3 dni nie jest niczym nienormalnym

Gość gdsfsdfsdfsdf
Kto nie lubi ogolonych pach u faceta? Ja lubię, więc gadaj za siebie.

Bo czasem naprawdę fajna i ładna dziewczyna w ładnej bluzeczce, a tu nagle kilkudniowy zarost pod pachami i ona to jeszcze bezwstydnie demonstruje

Gość abcdefgkobieta
gdsfsdfsdfsdf piszę za siebie i osoby które tu wcześniej pisały, że też nie lubią... czytałaś wszystkie posty? bo to chyba dość oczywiste, że nie wypowiadam się za wszystkie kobiety świata bo są i takie którym się podobają cali wygoleni... Kwestia gustu, większości facetom nie przeszkadza jak kobieta jest lekko niedogolona, w końcu to naturalne, że włosy rosną... autorze, toż Ci tłumaczę, że dla mnie np podobnie wygląda jak widzę przystojnego faceta a tu nagle wygolone pachy co dla mnie jest strasznie niemęskie... nie każdy facet z owłosionymi pachami musi śmierdzieć, wielu używa np aptecznych antyperspirantów hamujących potliwość i nie mają mokro pod pachami ;)

Wolę dezodoranty niż antyperspiranty, dla mnie golenie pach to żaden problem. gdsfsdfsdfsdf, a Ty pachy co ile dni golisz?

abcdefgkobieta, niektóre to czasem mają odrosty, które wyglądają jak tygodniowy zarost. Inna sprawa, że niektóre to chyba celowo chcą pokazać facetowi, że są nieogolone bo liczą że może taki zarost wygląda "intymnie"

Tak więc drogie panie trochę pomyślcie, że to może psuć cały efekt

Gość lepsza wizja świata
"Tak więc drogie panie trochę pomyślcie, że to może psuć cały efekt" No ja właśnie myślę....tylko co można pomyśleć o facecie, który 2 godziny rozkiminia na babskim forum o zaroście, który zobaczył pod pachami :D :D :D

Na forum wszelkie chwyty dozwolone

Gość a mnie jako faceta
taki zarost podnieca

Gość abcdefgkobieta
autorze ja nie wiem jakie "niektóre kobiety" mają odrosty bo nie przyglądam się wszystkim pachom, jak z kimś gadam to zwykle patrzę w oczy a nie pod pachy ;) mnie tylko zastanawia jaki to dla Ciebie problem, bo tak jak pisałam - Ciebie odrzucają odrosty pod pachami u kobiet a mnie ogolone pachy u facetów, ale nie robię z tego życiowego problemu, niech sobie facet goli co chce, nic mi do tego, dla mnie ważne jest to jak często JA się golę i że MÓJ facet nie goli pach, a inni niech sobie robią co chcą ;)

Ja sobie nie wyobrażam umówić się na randkę z koleżanką, którą już widziałem nieogoloną pod pachami

Gość Lamimi
Tu nie chodzi o zarost mniejszy wiekszy,,tu chodzi o sam fakt sredniej dbalosci o detale,,masz zarost lekki juz,,zakladaj cos co go zakryje,,a nie uwidacznia,,,masz grzybice paznokci,,,idz do dermatologa i lecz to,,a nie szpileczki w paseczki,ieto,,,masz wasa kobieto,kup wosk,krem,masz sucha skóre,,kup dobry balsam lub oliwe,,,chodzi o takie drobiazgi ktore tworza calosc

Lamimi dokładnie

Gość abcdefgkobieta
Lamimi ale przecież nikt autorowi nie każe się z takimi umawiać skoro mu nie opowiadają... to działa w obie strony - są mniej zadbane kobiety i mniej zadbani faceci, skoro nas nie interesują to nie prawimy im morałów tylko szukamy kogoś kto nam odpowiada ;) A dla mnie to i tak dziwne, że facet każdej napotkanej babie zagląda pod pachy, hehe

Gość Faceci też powinni
golić albo przystrzygać włosy pod pachami - w upał to porzede wszystkim kwestia higieny

Nie każdej, ale jak widać to zerknę. Gładko wygolone pachy mogą być bardzo seksowną częścią ciała kobiety

Gość ja pierrrr...
koleś ty nie masz większych problemów??hahahahahahha

Gość Lamimi
tak,miło jest a nawet bardzo miło,,gdy włosy u mężczyzny są ogolone lub podciete (nie jakieś sterczące badyle krótsze czy dłóższe) miło gdy skóra jest delikatna,aksamitna w dotyku,,,

Gość NieWiemCoWpisac
Dbać o siebie powinna każda kobieta, facet też, ale nie lubię ogolonych pach u faceta, to strasznie niemęskie. Golić według mnie mężczyzna powinien tylko okolice intymne ze względu na higienę (zapach, bakterie, no i włosy między zębami;). Najwspanialsze są włosy na klacie, bardzo męskie, uwielbiam. Natomiast jak wygląda taka dziewczęca, goła paszka u mężczyzny? No cóż, nie mój gust.

Gość malaMoon
ja sie pytam: gdzie sa prawdziwi mezczyzni? Ty jestes jakas zniewiwsciala podrobka. " oh fu, to jest ble.. paszki nieogolone!".. facet, puknij sie w czolo ze swoimi problemami -,-

Gość do lamini
Aksamitna i moila w dotyku skóre to maja dzieci :P Ludzie, nie dajmy sie zwariowac naprawde MUSIMY i sa nam NIEZBEDNE : -balsamy do ciala -kremy na zmarszczki - kremy pod oczy -kremy nawilzajace -kremy do szyi -kremy do biustu -kremy ujedrniajace np. na brzuch - kremy na celulit -kremy na zólte piety - kremy na popekane piety -kremy na grzybice paznokci -maseczki do twarzy - balsamy , maski i odzywki do włosow - spreje i lakiery - kremy do rak -oliwki - i inne cuda , bez których człowiek jest ... no wlasie jaki ? Czy te wszystkie i inne duperele sa nam niezbede ? Bez tych rzeczy człowiek jest zaniedbany ? Naprawde ? A moze jestesmy ciemna, podatna na sugestie masa , z ktorej przemysl kosmetyczny wyciska rocznie miliony dolców ?

Gość hjhkhkjhkhjk
jak widzę owłosioną pachę u faceta to rzygam, więc rozumiem

malaMoon nieogolone pachy u kobiet są po prostu nieestetyczne. Faceci zwykle pach na widok nie wystawiają

nie w ogóle nie wystawiaja ... mówiłam Ci żeś pustak ?

Gość Already dead
dupa

Gość Already dead
dupę, duperele

Gość kici lala
"Ja sobie nie wyobrażam umówić się na randkę z koleżanką, którą już widziałem nieogoloną pod pachami" Aleś Ty niedotknięty esteta. Już sobie wyobrażam jak rzucasz kiedyś swoją żonę przez nieogolone pachy, albo odchodzisz od rodziny bo bobas Cię obrzygał :O Zastanów się nad sobą. Nie był głupi ktoś, kto wymyślił tę mądrość "nic co ludzkie, nie jest mi obce"